Shining Crown

Shining Crown este un joc de păcănele clasic, care folosește simboluri cu fructe. Opțiunile jocului oferă numeroase șanse de câștig, fiind vorba de un slot cu rata de returnare la jucător de 96.37%.

Jocul se desfășoară pe 5 role, unde simbolurile se pot grupa în combinații câștigătoare folosind 10 linii de plată fixe. 

Grafică, fundal sonor și animație

Grafica este plăcută, Cu toate ca un joc clasic de păcănele cu fructe pare banal, grafica si aspectul general al jocului reușesc sa fie captivante. La fiecare runda câștigătoare vei admira simbolurile în flăcări, activând-se funcția de Gamble. Animația de calitate si coloana sonoră dinamică te vor atrage in joc. 

Cum se joacă Shining Crown ?

Modul de joc al acestui slot este unul destul de ușor de jucat. La început, trebuie să selectezi valoarea care vrei să o pariezi, alegând un număr afișat în partea de jos a ecranului , adică 10, 20, 50, 100, 200, 600. După ce alegi ce sumă pariezi, rolele de joc încep să se rotească. Scopul este să aliniezi trei sau mai multe simboluri identice pe o linie de câștig. Butonul de Autoplay este creat pentru a rula automat rolele de joc.

Simboluri de joc Shining Crown 

Simbolurile acestui joc de păcănele cu fructe, combinate pe role aduc următoarele câștiguri:

  •         Portocala și prunele iți oferă câștiguri  de la 200x la 3000x suma pariata
  •         Clopoțelul îți aduce de la 400x la 4000x suma pariata
  •         Strugurii au câștiguri de 800x până la 14000 suma pariata
  •         Cireșele și lămâile iți oferă de la 200x la 3000x suma pariata
  •         Felia de pepene aduce câștiguri de la 800x la 14000 suma pariata
  •         Șeptarul norocos iți oferă 200x- 100000x suma pariata

Jocul are mai multe elemente speciale. Exista o coroana care este simbolul WILD și două simboluri de tip Scatter: o steluța și simbolul dolarului american. 

Bonusuri și opțiuni suplimentare

Simbolul Wild mai are și alte funcții. Poate sa apară pe rolele 2, 3 și 4 și imediat acoperă întreaga rola. Rola de joc va fi completată în întregime cu simboluri Wild și această caracteristică duce la combinații profitabile. Trebuie menționată o particularitate a acestui slot : jackpot progresiv.

In partea de sus a ecranului vei vedea 4 jackpot-uri care își modifica mereu valoarea. Dacă câștigi jackpot-ul, va apărea un ecran separat cu 12 cărți de joc. Trebuie să alegi câte una pe rând, până găsești 3 cârti de joc de același fel. Semnul cărților de joc respective arată exact  jackpotul câștigător.

Concluzii

Shining Crown online este un slot clasic care însă reușește sa fie interesant și frumos realizat grafic. Dacă îți plac păcănelele cu fructe, atunci Shining Crown este o alegere perfectă. Rata de returnare la jucător (RTP) de 96.37% îți promite câștiguri bune, iar stilul simplu de joc este la îndemâna oricărui pasionat de păcănele. La Betano te bucuri de îndrăgitul joc Shining Crown online, alături de numeroase jocuri de tip slot care te încântă prin dinamism și șansele mari de câștig.

Leave a Reply