Ruleta Celebrităților la Betano

Ruleta este una din cele mai cunoscute și îndrăgite jocuri de masă din sălile de jocuri de noroc. Aproape că nu există cazinou fără celebra masă de ruletă. Betano îți oferă online un joc de Ruletă exclusivă, cu dealeri români, unde ai șansa de a te distra exact ca în marile cazinouri reale, accesând acum masa de joc în secțiunea Live. 

Pariurile online la ruletă sunt la fel de pasionante ca cele plasate în cazino, iar tu ai ocazia să guști adrenalina unor emoții intense. Poți miza sume mici, poți paria direct din aplicație, de pe telefonul mobil, de oriunde te-ai afla. Chiar dacă azi cazinourile terestre sunt închise, distracția continua online, la Betano!

Miercuri, 18 noiembrie 2020, Liviu Vârciu i-a lansat o provocare Giuliei, iar aceasta a acceptat să participe la Ruleta Exclusivă Betano. De la ora 21, cele doua vedete îndrăgite de public vor juca live, pe canalele lor de Instagram și Facebook, iar tu te poți alătura pentru a te bucura de distracție și surprize inedite. Oricine intră pe platforma Betano are ocazia să participe la jocul de ruletă, să se amuze alături de Liviu Vârciu și Giulia.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai admirați și carismatici prezentatori de emisiuni de divertisment, iar pasiunea pentru agrement de calitate l-a determinat să aleagă platforma Betano pentru a trăi emoțiile jocului de ruletă, alături de frumoasa Giulia Anghelescu

Prezentă în mod activ pe rețelele sociale, Giulia este urmărită de mii de fani pe Instagram și Facebook, iar provocarea lui Liviu i-a stârnit ambiția de a câștiga. Și tu te poți alătura mesei de Ruletă Exclusivă Betano, în căutarea bunei dispoziții și a distracției iar surprizele sunt deja pregătite.

Chiar dacă stai acasă, nu ai motive să te plictisești. Vedetele tale preferate sunt acum alături de tine la masa de ruletă. La Betano, surprizele și premiile te fac să revii pentru a încerca tot mai multe idei de relaxare. Mesele de joc live și video-sloturile sunt mereu accesate de jucătorii online, iar Ruleta Exclusivă te premiază atunci când norocul e de partea ta!

Leave a Reply