csm bucuresti - rostov don

A venit și rândul fetelor să țină capul de afiș

Ne dorim victorii ale fetelor noastre de la CSM București și Olimpia Cluj în meciurile lor din cupele europene.

Rapid și ‘U’ Cluj se întâlnesc într-un derby al eșalonului secund.

Turneul Campionilor continuă cu ultimele meciuri din cadrul grupei LONDRA 2020 din care vom afla primii doi jucători care se califică în semifinalele competiției.

 

Rapid București – ‘U’ Cluj

Azi avem derby în eșalonul al doilea într-un meci restant din etapa a 10-a. Rapid primește la Buftea vizita lui ‘U’ Cluj într-un meci ce va începe la ora 20:30. Cele două formații se află, în acest moment, în afara obiectivului, ambele poziționându-se pe locuri de play-out. Victoria și cele 3 puncte ar reprezenta o gură mare de oxigen, precum și apropierea de zona play-off.

Cote Betano 1×2: 2.62 – 3.34 – 3.12

 

Olimpia Cluj (F) – WFC Lanchkhuti (F)

Multipla campioana a României, Olimpia Cluj, primește vizita debutantei în Liga Campionilor la fete, Lanchkhuti din Georgia. Meciul face parte din turul doi preliminar și se joacă într-o singură manșă, pe Cluj Arena. Fetele antrenate de Mirel Daniel Albon pornescu cu prima șansă în această dispută.

Campioana Georgiei a eliminat-o în primul tur preliminar pe FK Okzhetpes Kokshetau, campioana statului Kazakhstan, de care a dispus cu scorul de 2-1. Cu același scor a trecut și ”U” Olimpia Cluj de FC Birkirkara, în runda inaugurală, într-o partidă desfășurată tot pe Cluj Arena.

Cote Betano 1×2: 1.04 – 10.00 – 25.00

 

CSM București (F) – Rostov-Don (F)

Bucureștencele întâlnesc echipa rusă Rostov-Don, într-un meci ce trebuia să se dispute pe 27 septembrie. Rușii au cerut atunci amânarea partidei, din cauza multor cazuri de Covid la echipa lor. CSM București se aflau atunci într-un moment foarte bun, înregistrând 2 victorii consecutive în Liga Campionilor, înaintea programării inițiale. Tigroaicele se află pe primul loc înaintea acestui duel, la egalitatea de puncte cu adversarele din această seară. Ultima întâlnirea directă dintre cele două formații a fost pe 16 noiembrie 2019, jucătoarele noastre pierzând atunci la limită în Rusia, 23-22.

Cote Betano 1×2: 2.45 – 9.00 – 1.85

 

Rafael Nadal – Stefanos Tsitsipas

Cel mai important duel al zilei la Turneul Campionilor este între Rafael Nadal și Stefano Tsitsipas. Spaniolul are meci decisiv de calificare în semifinalele competiției și are nevoie de victorie împotriva deținătorului titlului de anul trecut, grecul Tsitsipas. Ambii jucători au o victorie obținută în 2 meciuri, pierzându-și meciurile contra austriacului Dominic Thiem, lider în grupă.

Cote Betano 12: 1.36 – 3.20

 

Pe cine vei susține azi?

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply