Cele mai tari jocuri video slot în sălile de joc, dar și online pe Betano

Când e vorba de sloturi, toți jucătorii au anumite jocuri preferate, care l-au purtat noroc și le-au adus câștiguri substanțiale. E vorba de creații ale celor mai buni dezvoltatori de soft, care au cunoscut celebritatea și sunt îndrăgite de milioane de iubitori ai jocurilor de noroc din lumea întreagă.

Sălile de jocuri dar si cazinourile online pun la dispoziție mereu noutăți, însă păcănelele clasice rămân preferatele publicului care adoră aceste sloturi pentru atractivitate, rata de returnare la jucător convenabilă și șanse foarte bune de câștig.

Să vedem care sunt cele mai tari jocuri de tip slot din sălile de joc dar și online, pe Betano.

 

  • Shining Crown

 

Shining Crown este creat de către compania EGT și este un joc clasic cu fructe, ceea ce l-a adus demult printre primele preferințe ale jucătorilor. Cele 5 role și 3 linii sunt prezentate într-un mod grafic atractiv, având și două simboluri speciale. Liniile cu șeptari oferă cel mai mare câștig iar jocul este cunoscut pentru o rată de returnare la jucător generoasă, de 96.37 %.

 

  • Sizzling Hot

 

Sizzling Hot Deluxe este un slot din lista celor mai  apreciate jocuri offline. Fructele sunt și aici tema dominantă a simbolurilor de pe cele 5 role de joc. Deși clasic, nu este deloc plictisitor iar tema muzicală antrenantă îți redă sugestiv atmosfera sălii de jocuri atunci când încerci Sizzling Hot online, creat de Novomatic. Slotul Sizzling Hot Deluxe este iubit de jucători pentru simplitate, fiind recomandat inclusiv celor începători.  

 

  • Burning Hot

 

Burning Hot este un alt slot clasic, cu fructe și șeptari produs de către EGT. Majoritatea sălilor de jocuri și cazinouri online îl au în oferta lor, fiind deosebit de apreciat. Cele 5 role și 3 linii de joc aduc câștiguri deosebit de bune, slotul având și o funcție specială de Gamble, unde îți dublezi câștigul sau pierzi tot. Tema de culoare verde este caracteristica jocului, iar mulți iubitori de sloturi îl încearcă atât în sălile de joc dar firește și online.

 

  • Book of Ra

 

Book of Ra Deluxe este probabil cel mai cunoscut slot și faima sa este extinsă online dar și în sălile de jocuri de noroc. Cărțile de joc au stat la baza inspirației echipei de creatori de jocuri de la  Novomatic, oferind un slot cu 5 role și 9 linii de plată. Faimoasa Carte a Morților – Book of Ra este deopotrivă simbol Scatter și Wild. Apariția a minim trei simboluri pe role îți poate aduce rotiri gratuite. 

 

 

  • Lucky Lady’s Charm Deluxe

 

Creatorii de jocuri video de la Novomatic au cunoscut alt succes cu minunatul joc Lucky Lady’s Charm Deluxe, foarte apreciat în sălile stradale de jocuri dar și online. Simplitatea și farmecul acestui slot cu 3 linii si 5 role a atras mulți amatori de păcănele. Frumoasa doamna norocoasă Lucky Lady joacă rol de simbol Wild iar simbolul Scatter este și el gata să îți multiplice câștigurile.

Concluzii

Oferta variată online la Betano îți aduce mai aproape jocurile preferate din topul celor mai îndrăgite sloturi offline, din sălile de joc cu aparate. Acum te poți delecta online de oricine jucând unul din cele peste 250 de sloturi video disponibile. Book of Ra, Sizzling Hot si Lucky Lady’s Charm sunt doar câteva dintre cele mai apreciate sloturi din secțiunea cazinou pe Betano. 

Leave a Reply