Multe goluri în Liga Campionilor: vrem și azi!

Am avut și aseară parte de foarte multe goluri în prima zi de Liga Campionilor într-un spectacol garantat de cea mai tare competiție intercluburi. Toate favoritele noastre și-au câștigat meciurile lor, așa că ne așteptăm și azi la victorii ale granzilor, dar și la aceeași medie mare de goluri marcate.

 

FC Barcelona – Dinamo Kiev

Cel mai important nume din visteria antrenorilor români, “Il Luce”, se deplasează din nou în Spania pentru a întâlni Barcelona. Tehnicianul în vârstă de 75 de ani i-a adus din nou pe ucrainenii de la Dinamo Kiev pe cea mai importantă scenă a fotbalului european după patru sezoane de absență. Misiune, însă, aproape imposibilă pentru Dinamo în această seară, care are lotul zdruncinat din temelii din cauza coronavirusului. În poartă va evolua tânărul de doar 18 ani, Ruslan Neshcheret, care va avea parte de o experiență de neuitat pe Camp Nou.

Trupa lui Ronald Koeman a remizat, 1-1 cu Deportivo Alaves, în weekendul trecut din La Liga. Olandezul speră ca echipa sa să reacționeze puternic după acest rezultat, cu o performanță câștigătoare în Europa. Catalanii au impresionat în Liga Campionilor până acum, învingându-le pe Ferencvaros (5-1) și Juventus (2-0) pentru a se instaura în vârful clasamentului. Barça este neînvinsă în ultimele 36 de meciuri jucate pe Camp Nou în Liga Campionilor.

Lucescu a avut parte de toate sentimentele posibile în Catalunia. A pierdut, chiar și la scor, dar a și câștigat, iar un lucru e sigur: nu se va da bătut nici de această dată!

Cote Betano 1×2: 1.09 – 11.00 – 25.00

 

Istanbul Basaksehir – Manchester United

Manchester United are punctaj maxim după două runde din grupa H, înregistrând victorii concludente contra celor de la Paris Saint-Germain și RB Leipzig. Englezii se deplasează la Istanbul pentru primul meci din dubla cu campionii Turciei, Başakşehir, partidă ce se va desfășura pe stadionul Fatih Terim. Diavolii Roșii dețin, în acest moment, și un golaveraj impresionant de 7 goluri marcate și doar unul încasat. United are un moral zdruncinat, după ce a pierdut în weekend, pe teren propriu, contra rivalilor de la Arsenal, dar speră să se revanșeze și să obțină alte trei puncte diseară pentru a face un pas uriaș spre calificarea în runda eliminatorie. Acesta va fi și primul lor meci cu spectatori din martie, având în vedere faptul că turcii permit accesul pe stadion a unui număr limitat de spectatori. Managerul Ole Gunnar Solskjær nu se poate baza pe Eric Bailly, Alex Telles, precum și Phil Jones, care se va reîntoarce cel mai devreme în decembrie. Jesse Lingard a revenit la antrenamente, dar este în continuare incert și pentru duelul din această seara.

Acesta este primul sezon în Liga Campionilor pentru Istanbul Başakşehir, iar echipa din cel mai mare și faimos oraș din Turcia caută prima victorie în competiție, după două înfrângeri cu același scor, 2-0, înregistrate cu RB Leipzig și PSG. Turcii au avut un început slab de sezon în campionat, dar au recuperat în ultimele două săptămâni, legând 3 victorii la rând în încercarea de a-și apăra titlul din țara semilunei. Pe lista indisponibililor îi avem în continuare pe belgianul Nacer Chadli, cel mai important transfer realizat de club în vară, fundașul dreapta Junior Caicara, care lipsește de mai mult timp, și proaspăt adăugat pe listă în weekend-ul ce a trecut, vârful Enzo Crivelli. Vulturii se bazează, însă, pe forma mijlocașului ofensiv Edin Visca, internaționalul bosniac având cele mai multe pase de gol oferite în sezonul trecut din Super Liga Turciei, înscriind, de asemenea, și 19 goluri în toate competițiile.

Întâlnirea din această seară va fi prima din istorie între cele două formații din toate competițiile europene.

Cote Betano 1×2: 8.50 – 4.75 – 1.38

 

Ferencvarosi – Juventus Torino

Juventus are meci în Ungaria, unde caută cea de-a 100-a victorie în Liga Campionilor, dorindu-și să revină pe un traseu pozitiv după prestația palidă de săptămâna trecută, în înfrângerea de acasă, 2-0 cu Barcelona. Alvaro Morata a avut 3 goluri anulate săptămâna trecută pentru ofsaid: niciun alt jucător din competiție nu a fost prins în ofsaid ca Morata în afară de Timo Werner. Merih Demiral este suspendat de la torinezi.

Sarcina părții maghiare a devenit și mai dificilă odată cu revenirea lui Cristiano Ronaldo. Superstarul portughez este din nou în cărți după o perioadă de absență, marcând chiar de două ori în victoria cu 4-1 la Spezia din campionat. Doar 3 minute i-au fost îndeajuns talismanului lui Pirlo să se remarce, întrând pe teren de pe bancă. Echipa lui Serhiy Rebrov este neînvinsă în ultimele șase meciuri europene de acasă, dar lipsește semnificativ experiența de la acest nivel; doar doi membri ai echipei mai jucaseră vreodată în Liga Campionilor – Robert Mak (două apariții pentru Zenit în 2019-20) și Oleksandr Zubkov (una pentru Șahtior Donețk). Considerat a fi cel mai bun club maghiar în acest moment, campionii Ungariei sunt neînvinși pe plan intern și au reușit să câștige un punct acasă în fața trupei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev. Printre jucătorii de la Ferencvarosi care nu pot participa la acest meci extrem de important, se numără ldar Civic, Myrto Uzuni, Ammar Ramadan și Andras Csonka.

Juventus și Ferencvaros se vor duela pentru prima dată din anii 1960, când au jucat ultima dată între ele într-o competiție europeană.

Cote Betano 1×2: 9.50 – 5.85 – 1.30

 

RB Leipzig – PSG

Cel mai tânăr antrenor din Liga Campionilor, Julian Nagelsmann, vrea să se răzbune pe conaționalul său, Thomas Tuchel, după ce acesta l-a eliminat sezonul trecut din semifinalele competiției, în prima întâlnire din istorie între cele două formații. PSG reușea să treacă cu un lejer 3-0 în această vară de RB Leipzig, datorită golurilor marcate de Marquinhos, Di Maria și Juan Bernat. Cu toate acestea, mingea este rotundă, iar șansa îi poate surâde tânărului tehnician de pe banca “Taurilor Roșii”.

Julian Nagelsmann nu va putea conta pe trio-ul defensiv format din Konrad Laimer, Lukas Klostermann și Nordi Mukiel.

Tuchel îi are indisponibili pe Neymar, Kylian Mbappe, Mauro Icardi, Marco Verratti, Julian Draxler și Juan Bernat din cauza accidentărilor. Responsabilitatea creativității din atac cade pe umerii lui Angel di Maria, care a fost printre cei mai buni jucători de pe teren în confruntarea din sezonul trecut.

Ambele formații sunt în foame de puncte, după ce și-au pierdut meciurile cu Manchester United. Acesta fiind primul meci din această dublă, niciuna dintre echipe nu-și permite să piardă dacă vrea să rămână în Liga Campionilor. Cu mulți jucători care lipsesc din efectiv de ambele părți, ne așteptăm

Cote Betano 1×2: 2.48 – 3.75 – 3.01

 

Celelalte meciuri de azi sunt: FC Zenit St Petersburg – Lazio RomaChelsea FC – FC Stade Rennes, Club Brugge – Borussia Dortmund, Sevilla FC – FK Krasnodar.

 

Care sunt favoritele tale de diseară?

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply