starbust betano

Ghid: Cum poți juca Starburst de distracție în Cazinoul Betano

Cazinoul casei de pariuri online Betano găzduiește unele dintre cele mai atractive jocuri video, care se pot juca de distracție, fără bani reali. Unul dintre ele este Starburst.

Dacă ai auzit prima oară de Starbur

st, cea mai bună descriere ar fi următoarea: este un joc cu o tematică „stelară” cu elemente tradiționale ale jocului de sloturi (Bar și 7).

Mizând sume pe bani virtuali și învârtind cele cinci role, poți câștiga în funcție de plasarea acestora pe cele 10 linii unice, marcate cu cifre de la 1 la 10.

Miza se poate regla mărind Nivelul jocului sau mărind valoarea Fiselor virtuale.

Trebuie să mai știi că Starburst este unul dintre cele mai populare jocuri video (sau slot-uri video, așa cum se mai numesc). Motivul popularității sale este varietatea mare a câștigurilor, posibilitatea de reglare a mizei de la foarte mic la mare, dar și grafica atractivă.

Bineînțeles, cine dorește să facă următorul pas la Starburst pentru a juca pe bani reali, beneficiile oferite de Cazinoul Betano sunt următoarele:

Varietate mare a celor mai populare jocuri de cazinou;

– Experința reală a unui cazinou în confortul casei tale, LIVE pe ecran!

Cazinou LIVE (Blackjack & Ruletă) cu crupieri reali, totul în timp real & HD;

– Acces ușor de pe tabletă sau telefon smart prin versiune mobilă, dar și aplicație dedicată de iOS;

– Serviciul pentru Clienți în limba română (e-mail, chat Live și apel telefonic invers). Betano te sună imediat atunci când ai o nelămurire sau își oferă instantaneu pe chat, fără așteptare, toate detaliile;

– Tranzacții rapide, sigure, multe metode de plată disponibile (transfer bancar, card de credit, e-wallet, web-banking, Paysafe, Skrill, Neteller).

– Oferte zilnice pentru membri.

Leave a Reply