FCSB – CFR Cluj, primul meci de Liga 1 în Ghencea, cu mega cote și cote mărite pe Betano!

Noul stadion din Bulevardul Ghencea găzduiește, duminică seara, de la 21:30, duelul FCSB – CFR Cluj, un meci între principalele două rivale la titlul acestui sezon în Liga 1. Două echipe neînvinse în primele trei etape, dar care abordează meciul direct cu sentimente diferite după cele întâmplate la mijlocul săptămânii în Conference League. Pe Betano, cu Bet Builder, poți combina mai multe piețe de pariere din meciul FCSB – CFR Cluj pentru o singură cotă, pe același bilet, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

FCSB – CFR Cluj (duminică, 21:30)

Pentru meciul dintre FCSB și CFR Cluj din Liga 1 am ales șase piețe diferite de pariere, cu Bet Builder, pe același bilet și o cotă cumulată generoasă.

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.90)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.00)
CFR Cluj cornere – Peste 3.5 (cota 1.60)
Total cartonașe prima repriză – Sub 2.5 (cota 1.60)
FCSB Șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.60)
CFR Cluj Șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 2.27)

FCSB este singura echipă cu punctaj maxim după primele trei etape din noul sezon de Liga 1. Roș-albaștrii au câștigat în deplasare cu FCU Craiova 1948 și Oțelul, respectiv pe teren propriu derby-ul cu Dinamo.

Pe lângă cele trei meciuri câștigate în campionat, echipa pregătită de Elias Charalambous a bifat și două victorii contra bulgarilor de la ȚSKA 1948 Sofia în preliminariile Conference League, 1-0 în deplasare și 3-2 pe teren propriu.

Astfel, vedem că FCSB a primit gol la fiecare dintre cele două meciuri disputate pe teren propriu în actualul sezon, indiferent de competiție.

CFR Cluj a adunat șapte puncte după două victorii și o remiză în primele trei etape.

Echipa lui Andrea Mandorlini a ajuns la București direct de la Adana, unde la mijlocul săptămânii a fost eliminată de echipa locală Demirspor în turul 2 preliminar al Conference League.

Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri disputate de CFR Cluj în toate competițiile.

Meciuri directe

Sezonul precedent FCSB și CFR Cluj s-au duelat de patru ori în campionat. FCSB a triumfat de două ori cu același scor (1-0), acasă și în deplasare, iar CFR s-a impus o dată, cu același rezultat, pe terenul roș-albaștrilor. Un meci s-a încheiat la egalitate (1-1) cu CFR gazdă.

A fost singurul meci din ultimele patru confruntări directe în care ambele echipe au marcat.

Cinci goluri s-au marcat în ultimele patru meciuri directe între cele două echipe.

FCSB a triumfat în trei din ultimele șase partide din postură de gazdă a acestui duel cu CFR. În rest, ardelenii au câștigat o dată, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate.

În trei din ultimele șase meciuri cu FCSB gazdă ambele echipe au marcat.

Cota 29.00

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul FCSB – CFR Cluj poți ajunge la o cotă cumulată de 29.00, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 1.450 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul FCSB – CFR Cluj din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la FCSB – CFR Cluj

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului FCSB – CFR Cluj, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Mega Cote și Cote Mărite la Petrolul – Farul (duminică, ora 18:30)

La fel ca la meciul dintre FCSB – CFR Cluj, pe Betano poți profita de Cote Mărite și la partida Petrolul – Farul care este programată, duminică, de la 18:30, etapa a 4-a în Liga 1.

De asemenea, această partidă beneficiază de Mega Cote. Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2), plasate înainte de începutul unei partide.

Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață, adică un câștig maxim pentru parior, fără profit pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.