dinamo cluj liga 1

Se ascute lupta pentru playoff-ul Ligii 1

Dinamo București și CFR Cluj joacă luni seară, de la ora 20:30, cel mai interesant meci al etapei a 16-a din Liga 1. Cele două echipe încearcă să profite de pașii greșiți dintr-o partidă care se joacă tot astăzi, Viitorul – Mediaș. Pariază pe Betano pe fotbalul din România.

Două echipe cu renume în campionat, două foste campioane, Dinamo și CFR Cluj se luptă acum pentru a își asigura locul din playoff-ul Ligii 1. Clasate la limită pe locurile 5 și respectiv 6 în clasament, ele au același număr de puncte, 23, la egalitate cu FC Botoșani, aflată pe locul 7 – primul de playout. Așadar, nimic nu le este asigurat.

Mai sus, pe locurile 3 și 4 se află cu 23 de puncte fiecare echipele Viitorul și Gaz Metan Mediaș, care joacă meciul direct tot luni, de la ora 18:00.

Așa cum a declarat chiar antrenorul Viitorului, Gică Hagi, un egal nu le va ajuta decât pe Dinamo și CFR. De aceea, echipa constănțeană a anunțat deschis că va căuta  victoria diseară. Va întâlni opoziția dură a celor de la Mediaș, una dintre cele mai bune apărări din Liga 1, o echipă care s-a antrenat în pauza competițională în străinătate având ca obiectiv declarat o calificare în playoff. Meciul Viitorul – Mediaș are cote cu Marjă 0% pe Betano.com.

Ioan Andone, tehnicianul lui Dinamo, a afirmat că „echipa din Cluj se află probabil în cea mai bună formă din acest sezon”. El a anunțat că trebuie să realizeze schimbări în echipa de start după meciul câștigat joi, în prelungiri, cu 5-2 în fața Astrei, în Cupa Ligii.

Dinamo nu a mai câștigat în Ștefan cel Mare, contra lui CFR, în Liga 1, din anul 2009, dar în ultimele trei meciuri traversează o perioadă bună, acumulând șapte puncte.

În ultimele opt partide directe, cu excepția ultimului meci terminat 0-0, Dinamo și CFR au terminat cu peste 1,5 goluri. 1.33 este cota oferită de Betano.com pentru ca diseară să se înscrie din nou peste 1,5 goluri.

CFR Cluj speră la o victorie contra lui Dinamo, chiar dacă Bud este suspendat, iar Nouvier este incert din cauza unei probleme personale. Bud este golgheterul echipei, cu opt reușite în 15 partide. Dinamo nu se poate baza pe Lazăr, cel care a adunat până acum șase goluri.

Echipe probabile Dinamo – CFR

Dinamo: Penedo –  Ceccarelli, Nedelcearu, L. Marić, Oliva –  Nistor, Bušuladžić, Mahlangu –  Hanca, Nemec, D. Rotariu
Incert: Palić
Suspendați: St. Filip, V. Lazăr

CFR Cluj: Marc –  Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora –  Tiago Lopes, Gomelt –  L. Rus, Juan Carlos, Al. Păun –  Omrani
Incert: Nouvier
Suspendat: Bud

Leave a Reply