Pariuri speciale pe Game of Thrones!

Cel mai popular serial al deceniului, Game of Thrones, se apropie de final. Sezonul 8, ultimul, va începe în câteva luni, iar pe Betano ai cote pentru ce se va întâmpla!

Cine va conduce Westeros?

Este principala întrebare pe care și-o pun fanii serialului. Finalul sezonului 7 a lăsat ușile deschise pentru mai multe posibilități. Mult așteptata alianță dintre Jon Snow și Daenerys Targaryen, personajele care reprezintă gheața și focul, este cea care ar putea aduce pacea în Westeros. Însă care dintre ei va fi conducătorul suprem? Se va folosi Bran Stark de puterile supranaturale pentru a domni peste cele 7 regate? Sau ne vor surprinde producătorii cu o victorie a personajului negativ, The Night´s King? Avem cote pentru 25 de personaje, iar cei care cred în miracole pot miza pe Stannis Baratheon, despre care se presupune că a fost omorât de Brienne of Tarth!

Vezi aici toate cotele oferite de Betano pentru sezonul 8!

Cine o va ucide Jaime pe Cersei?

O teorie a fanilor este că Cersei Lannister nu va supraviețui până la finalul serialului și va fi omorâtă chiar de fratele ei, Jaime. Regina se află, însă, și pe lista de victime a Aryei Stark. Poate rămâne în viață Cersei, într-un serial în care câteva personaje principale sunt omorâte în fiecare sezon? Cei mai mulți fani spun că nu. Lista celor care ar putea să o ucidă, conform cotelor Betano, îi mai are și pe Night´s King, Daenerys sau celălalt frate al ei, Tyrion.

Va mai muri vreun dragon al lui Daenerys?

O imagine de neuitat în sezonul 7 a fost cea în care Night´s King a ucis dragonul Viserion, iar apoi l-a transformat în zombie. „Khaleesi” îi mai are pe Drogon și Rhaegal acum. După ce am văzut că dragonii pot fi uciși, ne întrebăm dacă și ceilalți doi pot avea aceeași soartă.

Lupta fraților Clegane

Cel mai așteptat duel este cel dintre frații Clegane: Sandor („The Hound”) și Gregor („The Mountain”). Fanii încă speră că aceasta va avea loc în ultimul sezon. Pe Betano oferim cote la întrebarea „Care dintre ei va muri primul?”. Același tip de pariu este prezent și între Jaime și Tyrion, Cersei și Daenerys, Bronn și Davos sau Theon și Euron. Iar dacă vrei o altă combinație, poți cere un pariu!

Leave a Reply