liga 1 betano statistici

Liga 1 devine de astăzi Liga 1 Betano

Betano.com, operator internațional de jocuri  online și Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) și au anunțat astăzi, 17 iulie 2017, încheierea parteneriatului pentru Liga 1, care se va numi „Liga 1 Betano” pentru următoarele două sezoane, 2017/2018 și 2018/2019.

Ediția 2017/2018 marchează sezonul cu numărul 100 din istorie, o bornă importantă pe care LPF o va sărbători alături de Betano.com și fanii fotbalului.

Ca urmare a parteneriatului dintre LPF și Betano.com, „Liga 1 Betano” aduce în România o nouă identitate vizuală a campionatului național de fotbal,  dar păstrând, în același timp, patrimoniul unic al ligii. Astfel, noul logo este special creat să rezoneze cu „microbiștii” de toate vârstele, având integrat stindardul de luptă al strămoșilor noștri, dacii.

Betano.com este mândru că poate participa activ pe prima scenă a fotbalului românesc, ca sponsor al Ligii Profesiniste de Fotbal. Așa cum se știe, recent Betano.com a devenit și partener principal al Universității Craiova.

De pe urma acestor colaborări solide din sportul românesc, considerăm că au de câștigat cluburile de fotbal, suporterii lor și, bineînțeles, imaginea și mândria României de a fi competitivă în fotbal pe plan intern și internațional.

Să ne bucurăm împreună de noul sezon care tocmai a început!

Despre BETANO.com

BETANO.com este o platformă de jocuri de noroc online care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri completă. Platforma pune la dispoziția membrilor o gamă largă de activități de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde nevoilor membrilor săi.

BETANO.com este parte a Gambling Malta Limited, o companie de jocuri de noroc online, care operează legal în Grecia, Cipru și România.

Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com.

3 Comments

  1. Post By Bogdan

    Televizati si meciuri in streming live acum din liga1?

  2. Post By Betano1

    Vom anunta in acest sens cand este oficial. Ramaneti cu noi pentru detalii.

  3. Se poate face ceva în privința căutării univ. craiova pe google?Apar aproape toate echipele numai cuv.nu

Leave a Reply