Esti Euro-Maniac? Atunci aici este locul tău


EURO 2016 a creat o forță de atracție care nu te lasă să scapi. Este atracția fotbalului de calitate, cea care își dictează rutina fiecărei zile. Odată cu fotbalul de calitate, Betano.com aduce o ofertă specială pentru EURO, una gândită la rândul ei să fie la înălțimea așteptărilor.Este vorba despre Euro-Maniac, o ofertă care îi răsplătește pe cei mai împătimiți pariori de la turneul final din Franța.

De ce spunem că îi răsplătește pe cei mai împătimiți? Simplu, pentru că la finalul EURO 2016 Betano.com le oferă înapoi celor care au pariat pe toate cele 51 de partide de la european de 5 ori miza medie!

Ce înseamnă miza medie?

Miza medie înseamnă suma mizelor plasate pe toate pariurile care se împarte la numărul efectiv al pariurilor.

De exemplu, dacă ai pariat pe 3 meciuri de la EURO 2016 mize de 10, 50 și respectiv 30 lei, suma mizelor este de  90 de lei. Aceasta se împarte la numărul pariurilor efectov plasate, adică trei la număr. Rezultatul este 30 de lei, miza medie a celor trei pariuri.

Dacă miza medie tuturor pariurilor tale de la EURO pe toate cele 51 de meciuri a fost de 50 de lei, atunci îți plătim înapoi 250 de lei.

Euro-maniac pentru toți

Betano.com nu te forțează să pariezi pe toate meciurile din Franța pentru a te răsplăti la finalul EURO 2016 în cadrul promoției Euro-Maniac. Poți paria și pe mai puține meciuri și vei primi înapoi miza medie multiplicată, după următoarele reguli:

  • dacă pariezi pe toate cele 51 de meciuri, primești de 5 ori miza medie înapoi;
  • dacă pariezi între 41 și 50 de meciuri, primești de 4 ori miza medie înapoi;
  • dacă pariezi între 26 și 40 de meciuri, primești înapoi o singură dată valoarea mizei tale medii.

Pentru a vedea pe larg termenii și condițiile ofertei Euro-Maniac, te rugăm să accesezi secțiunea EURO 2016 din site-ul Betano.com, iar în partea dreaptă vei vedea caseta acestei promoții. Cu un click pe ea se deschid pe larg toate detaiile.

euro maniac