Cazinoul Live Betano, mai aproape de tine. Acum și cu mesele Evolution!

Cazinoul Betano rămâne pe trendul ascendent din ultimele luni, se află într-o continuă expansiune, iar experiența devine cu adevărat totală. Mesele Evolution, unele dintre cele mai apreciate în lumea cazinoului online, sunt deschise pe Betano începând de joi și te așteaptă alături de cele peste 500 de sloturi pe care le ai la dispoziție pe platforma noastră!

Într-o perioadă în care mediul online acaparează întreaga distracție, e nevoie de încă un pas în față. Iar “upgrade-ul” poartă numele de Evolution, providerul de top care s-a alăturat ofertei Betano de la jumătatea lunii martie.

Nou în Cazinoul Live: mesele Evolution pentru Blackjack și Ruletă

Considerat unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața jocurilor de noroc când vine vorba despre Cazinoul Live, Evolution își începe în forță aventura pe Betano. Cu două mese de Ruletă (Bucharest Roulette și Bucharest Auto Roulette) și trei de Blackjack (Blackjack F, Bucharest Blackjack 1 și Bucharest Blackjack 2) care vor face echipă cu mesele exclusive Betano de Blackjack și Ruletă pentru a-i introduce pe utilizatorii noștri în atmosfera specială de la o masă reală de joc. Le găsești în secțiunea Cazinou Live a site-ului Betano, iar în fiecare zi de joi te așteptăm cu o ofertă specială, una în care îți acoperim pierderile și primești banii înapoi la mesele Evolution. Fără condiții de rulaj!

Lor li se adaugă alte patru mese de tipul First Person (Blackjack, Ruletă, Dream Catcher și Lightning Roulette), disponibile în Vegas, secțiunea site-ului nostru în care poți descoperi cele mai multe dintre cele peste 500 de sloturi de top de pe piață.

Bonus: “asaltul” Sporturilor Virtuale

Triumfător în cursa pentru premiul de cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019, sinonimul Oscarurilor în lumea jocurilor de noroc, Betano și-a obișnuit clienții cu o ofertă completă pe partea de sport, dar și pe Sport Virtual. În luna martie, Lumea Virtuală de pe Betano a atras atenția prin evenimente din trei în trei minute (fotbal, tenis, baschet, ciclism, speedway, curse de cai, curse de ogari), comentariu în limba română și dese Misiuni exclusive cu premii importante. Virtualul tinde să ia, ușor-ușor, locul realului, așa că e timpul să-i acorzi o șansă!

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!

Leave a Reply