Reguli pariuri sportive – tot ce trebuie să știi atunci când pariezi live

Spre deosebire de parierea pe unul sau mai multe sporturi într-o agenție fizică, parierea online oferă o serie de avantaje clare pentru toți utilizatorii: 

  • Accesul rapid la toate evenimentele sportive listate în acea zi; 
  • Posibilitatea de a lua decizii în urma statisticilor privind sportivul sau echipa; 
  • Libertatea de a paria în timp real, în funcție de dinamica unei anumite partide; 
  • Confortul garantat, oferit de mix-ul smartphone:internet:site pariuri sportive;
  • Interfață user friendly, atât pentru device-uri mobile, cât și pentru desktop.

Însă privind mai departe de plasarea unui pariu pe sportul sau echipa preferată, emoțiile din timpul unui eveniment sportiv live sau calculele pe care tu ți le faci dinainte, nu trebuie să uiți niciodată de regulile fundamentale pe care o astfel de activitate este construită. Respectând regulile de pariere online, tu vei avea întotdeauna un control absolut asupra propriului buget, alegând să pariezi responsabil, de fiecare dată când te afli pe platforma noastră. 

Iată care sunt aceste reguli: 

Asigură-te că ai un Money Management bine pus la punct

Spre deosebire de pariurile sportive pre-meci, cele live îți pun la dispoziție mai puțin timp pentru a lua o anumită decizie. În toată această perioadă restrânsă, modul în care îți gestionezi propriul buget este foarte important. Chiar dacă îți poate părea simplu să poți efectua depuneri multiple, cu ajutorul cardului, îți recomandăm să nu pariezi niciodată mai mult decât îți permite bugetul. Adu-ți aminte de faptul că pariurile sportive trebuie să rămână o distracție, fără implicații majore asupra finanțelor tale.

Pariază live pe evenimente sportive pe care le poți urmări 

În cazul pariurilor sportive live, decizia pe care un parior o ia poate fi una de moment, bazată pe evoluția jocului / sportivului respectiv. Spre deosebire de un pariu clasic, realizat înaintea începerii partidei, detalii precum: eliminarea sau accidentarea unui jucător esențial, diferența mare de scor sau timpul rămas până la încheierea meciului sunt criterii hotărâtoare pentru un parior online. În cazul tenisului, de exemplu, transmisiunea video îți poate oferi o imagine de ansamblu asupra modului în care un jucător evoluează într-un anumit set, pentru a-ți construi o strategie de pariere în timp real, de la game la game. 

Cunoaște foarte bine detaliile acelui eveniment sportiv 

Indiferent de tipul pariului pe care alegi să îl plasezi, aceasta este una dintre cele mai importante reguli din lumea pariurilor sportive. Este esențial să înțelegi sportul, echipa, dinamica jocului, raportul real dintre doi adversari, precum și o mulțime de alte “detalii” ce pot influența soarta unei partide: jucători indisponibili, pasa bună prin care trece o anumită echipă, specificul competiției respective etc. 

Evident, trebuie să ții cont de faptul că fiecare eveniment sportiv este unic, iar istoricul unei echipe sau al unui jucător nu reprezintă o garanție asupra evoluției din ziua precedentă. Pentru a-ți construi și mai bine o imagine de ansamblu asupra șanselor reale pe care le poate oferi o cotă pe un anumit eveniment sportiv, vei găsi următoarea regulă mai mult decât interesantă: 

Analizează evenimentele sportive pe care vrei să pariezi 

Faptul că ții cu o anumită echipă, sau că un jucător a avut un parcurs excelent în ultimele câteva luni, nu reprezintă garanții ale unui pariu inspirat. Cum spuneam și mai sus, evoluțiile anterioare nu pot garanta succesul din prezent. Îți recomandăm să te documentezi de fiecare dată, înainte de a miza pe un anumit eveniment sportiv, iar cel mai simplu mod prin care poți face asta este la doar un click distanță de tine: https://ro.betano.com/statistics/

Această secțiune actualizată cu care te așteptăm oricând pe site îți permite să ai o imagine mult mai bună asupra modului evoluției unei echipe din Liga I (victorii, egaluri, total goluri etc), dar abordează și aspecte mult mai tehnice, precum: partide fără gol primit, statistici personale ale jucătorilor, analize comparative (vs. echipa adversă) ale ultimelor meciuri jucate etc

Evită ideea de a juca pentru a recupera o anumită sumă

Aceasta este o greșeală frecventă în rândul pasionaților de pariuri, ce te poate expune în fața unor evenimente sportive cu rezultat imprevizibil. Link-ul pe care ți l-am lăsat puțin mai jos îți arată cum să joci responsabil, de fiecare dată când te afli în pagina noastră de evenimente sportive live, iar “pariurile la recuperare” se opun total ideii de “joc responsabil”. 

Principalele caracteristici ale unui parior calculat sunt: controlul foarte bun asupra bugetului, controlul foarte bun al emoțiilor, informarea corespunzătoare asupra fiecărui tip de pariu pe care acesta îl plasează.

În concluzie

Este responsabilitatea noastră pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută pe site-ul nostru, asigurându-ne că ești conștient de efectele sociale și financiare, asociate cu activitatea de pariere. Află aici mai multe despre ce înseamnă un joc responsabil, atunci când utilizezi platforma noastră. În cazul în care crezi că activitatea de pariere are un efect negativ asupra calității tale sau a altor persoane din jur, te rugăm să contactezi una dintre organizațiile de mai jos: 

www.gamcare.co.uk 

www.gamblingtherapy.org

www.gamblersanonymous.org.uk

Leave a Reply