Ești „debutant” al Cazinoului Online? 7 lucruri de care să ții cont pentru a te distra oriunde, oricând, de pe orice device!

Este sigur? Chiar pot juca de oriunde? Ce jocuri să încerc pentru șanse mai mari de câștig? Sunt doar câteva întrebări pe care le au jucătorii când vor să facă pasul spre Cazinoul online.

Să o luăm cu începutul. Principalul tău obiectiv, atunci când alegi să joci într-un cazinou online, ar trebui să fie unul singur: să te distrezi! Jocul responsabil îți va oferi atât adrenalina, cât și posibile câștiguri, dar amintește-ți în permanență care este obiectivul tău.

Iată tot ce trebuie să știi înainte de a alege un cazinou online:

  1. Legalitatea

Ai vârsta necesară pentru a putea juca într-un cazinou? În România, jocurile de noroc se adresează exclusiv persoanelor care au împlinit deja 18 ani. Recomandăm, de asemenea, să citești de la bun început regulamentul cazinoului online pe care îl alegi. Asigură-te că joci la un cazinou cu licență activă în România, verificând site-ul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), autoritatea guvernantă a domeniului.

  1. Securitatea

Când alegi un cazinou online, asigură-te că alegerea ta are toate certificările necesare pentru a avea grijă de banii tăi și de datele tale personale. Verifică site-ul cazinoului pentru informații legate de Jocul Responsabil, Tranzacții sau Politica de Confidențialitate și evită cazinourile care nu au licență ONJN și/sau certificatul unei agenții internaționale de jocuri de noroc. Prezența în mai multe țări aduce un plus de încredere pentru cazinourile online.

  1. Cazinoul tău: de încredere, accesibil și cu multe opțiuni

După ce eviți problemele și faci o listă de cazinouri online de încredere, e timpul să îl alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Ideal ar fi să includă o combinație a următoarelor lucruri: de încredere, accesibil de pe orice device, cu retrageri rapide și un serviciu pentru clienți cu o reputație bună.

În special pentru un jucător nou de cazinou online, îndrumarea potrivită este foarte importantă. De exemplu, seriviciul pentru clienți Betano este disponibil prin Chat Live, Apel telefonic cu taxă inversă, e-mail sau Facebook Messenger. În plus, Betano a primit recent trofeul pentru Cea mai bună platformă mobilă la premiile EGR, echivalentul Oscarurilor în industria pariurilor.

Deschiderea unui cont nu durează mai mult de 2 minute, iar verificarea lui, pentru a putea beneficia de promoții, poate fi făcută imediat!

  1. Sloturi, Ruletă sau Blackjack? Ce mi se potrivește?

Ai ales deja cazinoul tău, acum poți să navighezi platforma pentru a-ți alege opțiunile. Pentru început, recomandăm să joci sloturile video în modulul „DEMO”, pe bani virtuali și nu reali, pentru a vedea atmosfera sloturilor video sau a meselor din cazinoul live fără să folosești bani reali. Încearcă jocurile care îți atrag atenția relaxat, de pe telefonul mobil, computer sau tabletă. Oriunde, oricând, de pe orice device!

Citește și: Reguli ruletă – totul despre unul dintre cele mai populare jocuri de cazino 

Să începem cu sloturile

Vrei să încerci clasicele jocuri ca la aparate?

Ai nenumărate opțiuni în cazinourile online, la fel de distractive ca în cele reale. Câteva dintre cele mai populare sloturi clasice sunt:

40 Burning Hot (EGT) – O continuare a aparatului clasic „Burning Hot”, 40 Burning Hot este cel mai popular joc din serie. Cu fructe, șeptari și celebrul trifoi cu patru foi, 40 Burning Hot este cel mai inspirat update al unui slot video.

Book of Ra Deluxe (Novomatic) – Slotul „Book of Ra” este unul dintre cele mai jucate în cazinourile reale. Ce face, însă, varianta Deluxe mai bună? Opțiunile de Wild și de jocuri gratuite care pot fi activate în timpul rotirilor, dacă apar combinațiile potrivite!

Lucky Lady’s Charm Deluxe (Novomatic) – Același furnizor de sloturi video și un modul similar al jocului. Ca toate jocurile Novomatic, Lucky Lady oferă opțiunea de dublaj, iar când apar mai multe doamne norocoase pe ecran, câștigurile sunt garantate.

Shining Crown (EGT) – Fructe, șeptari, clopoței, coroana și dublaje. Toate elementele clasice sunt în acest joc extrem de popular.

Sizzling Hot Deluxe (Novomatic) – Un joc plin de fructe, cu design minimalist și doar 5 linii de plată, foarte apropiat de stilul aparatelor originale.

Vrei ceva modern?

Fie că e vorba de o grafică modernă, de multe posibilități de câștig sau de acțiune în joc, lumea cazinourilor online îți aduce foarte multe sloturi moderne.

Aztec Gold Megaways (IsoftBet) – Nenumărate drumuri către aurul aztecilor cu acest slot unic. Anumite combinații declanșează cascade, iar pe ecran rămân doar simbolurile câștigătoare, peste ele venind o nouă rotire, pentru și mai multe combinații câștigătoare.

Book of Dead (Play’n Go) – Eroul jocului, Rich Wilde, e în Egiptul Antic în căutarea cărții care aduce cele mai mari câștiguri. Multe opțiuni și posibilități de câștig, grafică modernă și unul dintre cele mai potrivite jocuri pentru telefonul mobil.

Buffalo Blitz (PlayTech) – Înapoi în prezent, unde bizonii iau cu asalt cazinourile din Vegas. Chiar dacă designul slotului e minimalist, opțiunile din joc sunt moderne, cu multe posibilități de runde gratuite.

Gonzo’s Quest (NetEnt) – Gonzo, eroul jocului, inspirat din conchistadorii spanioli, este în căutarea orașului de aur: Eldorado. Cea mai interesantă opțiune a jocului este dată de multiplicator: la fiecare rundă câștigătoare se activează un multiplicator iar simbolurile câștigătoare sunt înlocuite de altele, cu profit și mai mare.

Wolf Gold (Pragmatic Play) – Încă un slot cu design minimalist, dar cu multe opțiuni de multiplicare a câștigurilor și re-rotiri.

Preferi sloturi inspirate din muzică, film sau seriale?

Ai suficiente opțiuni și aici!

Guns N Roses (NetEnt) – Coloana sonoră este alcătuită doar din albumele celebrei trupe rock, iar tu poți schimba oricând melodia. Cele mai mari câștiguri vin atunci când pe ecran sunt mai multe simboluri cu un membru al formației.

Jumanji (NetEnt) – Acest film a fost și sursa de inspirație pentru un slot video. Cele mai mari câștiguri sunt aduse de lei, rinoceri și crocodili. Animalele pot „invada” ecranul oricând, aducând mega-câștiguri.

Narcos (NetEnt) – Serialul Netflix aduce banii lui Escobar la tine în buzunar! Personajele preferate din Narcos – atât polițiștii cât și traficanții de droguri – sunt cele cheie și în slot.

Ozzy Osbourne (NetEnt) – Surprinde pe cineva că Ozzy Osbourne este și imaginea unui slot video? Un alt joc cu muzică rock pe fundal. Mai multe simboluri identice cu Ozzy înseamnă mai multe șanse de câștig!

Vikings (NetEnt) – Încă un serial ce s-a „extins” în lumea sloturilor video, cu cele mai importante personaje fiind și în joc, de la același furnizor de jocuri – NetEnt.

Cazinou Live cu dealeri români

Dacă vrei atmosfera unui cazinou real, o poți găsi și pe telefon, laptop sau tabletă, oriunde te afli! Te poți distra la mesele de Blackjack și Ruletă cu dealeri români pe Betano, unde jocurile de cazinou live sunt disponibile 24 de ore pe zi, iar mesele exclusive se deschid zilnic la ora 16:00.

  1. Cum funcționează sloturile video? Pot urma o anumită strategie pentru a câștiga?

Prima și cea mai importantă strategie trebuie să fie jocul responsabil. Sloturile video, online sau offline, funcționează pe baza unui algoritm numit RNG (Random Number Generator – Generator Aleatoriu de Numere). Cel mai mare aliat al tău este, la sloturile video, norocul. În funcție de numerele generate, simbolurile de pe ecran îți pot aduce câștiguri medii, mari sau chiar uriașe, în funcție de jocul ales.

  1. Cunoaște-ți limitele!

Chiar dacă vorbim de strategie și de noroc, cel mai important lucru rămâne să știi când să te oprești. O serie norocoasă nu ține la infinit, așa că trebuie să știi când e nevoie de o pauză. În cazul în care simți că pierzi controlul, sună gratuit la linia verde pentru Joc Responsabil: 0800 800 099, linie disponibilă 24 de ore pe zi.

  1. Tu îți faci jocul!

Alegerea îți aparține și trebuie să fie cea care ți se potrivește cel mai bine. Orice tip de jucător ești, tu îți faci jocul și, nu uita, joacă responsabil!

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!

Leave a Reply