Betano și Stoiximan creează primele pariuri sportive de tip realitate mixtă!

Stoiximan, operatorul european de pariuri sportive și cazinou care deține Betano, dorește să lanseze pentru toți operatorii săi până la finalul acestui an platforma de pariuri sportive de tip realitate mixtă care va duce experiența pariorilor la un alt nivel!

Realitatea mixtă (numită în limba engleză merged reality) este o nouă cale de a experimenta interacțiuni între medii fizice și virtuale prin intermediul tehnologiei. Realitatea mixtă oferă experiențe din lumea virtuală într-un mod mai  natural și face posibile experiențe până acum imposibile în lumea reală. Un exemplu în acest sens este a ține în mână o rachetă reală de tenis, dar a juca pe o arenă virtuală de la Roland Garros.

Betano a făcut pasul în realitatea mixtă, iar acest lucru a fost remarcat într-un articol publicat de Nicole Macedo pe site-ul EGR.com.

EGR consideră drept „o premieră mondială” noul produs tip realitate-mixtă, creat de Betano, ce va fi disponibil pe HTC Vive, Oculus Rift și Windows Mixed Reality și informează că acesta este în faza finală de testare, după o dezvoltare de peste doi ani.

Noul produs Betano  va oderi utilizatorilor posibilitatea să plaseze pariuri într-un cadru de 360 de grade și să urmărească, simultan, până la trei jocuri prin streaming live. În plus, va include jocuri de cazinou în realitate virtuală și o interfață de utilizator ce poate fi mișcată prin gesturi ale mâinii.

George Kourakos, director de design al produsului și inovație, a spus pentru EGR că se așteaptă ca noul produs să capete amploare după ce produsele VR (realitate virtuală) vor fi adoptate la scară largă de către posturile de televiziune care transmit evenimente sportive.

În timpul Campionatului Mondial, BBC a oferit fanilor posibilitatea de a urmări meciurile în VR. În Statele Unite, meciurile din NBA și NFL sunt, de asemenea, disponibile pentru unele seturi de VR.

Kourakos crede că produsele de tip VR și AR (realitate augmentată) ce urmează să fie lansate de către Facecbook sau Apple la prețuri accesibile vor lansa această tehnologie la o scară largă.

Conceptul pentru acest produs a venit din cauza unei lipse a inovației pe piața de pariuri și a fost creat în colaborare cu o echipă de dezvoltare VR din Statele Unite.

„Acum trei ani, când am încercat Vive, am văzut un concept de cazinou în realitate virtuală și imediat am considerat că este viitorul jocurilor de noroc online, începând cu cazinoul dar dezvoltând și alte produse,” a declarat Kourakos pentru EGR.

„Am abordat lucrurile într-un mod diferit și am început să ne gândim la cum ar arăta pariurile sportive în VR, iar acum doi ani am creat acest concept”.

Produsul complet va fi disponibil pentru clienții Betano și Stoiximan la finalul acestui an și va putea fi descărcat de pe site-ul operatorului.

Leave a Reply