Ce pariem azi: Cote cu marjă 0% la PAOK – Spartak!

După victoria clară cu Basel, Răzvan Lucescu și PAOK au meci cu Spartak Moscova în preliminariile Ligii Campionilor. Pe Betano ai streaming live, cote mărite și cote cu marjă 0% la acest meci!

PAOK Salonic – Spartak Moscova, ora 20:00

Cote 1X2: 2.27 – 3.40 – 3.75

Cote calificare: 2.20 PAOK – 1.70 Spartak

Cote mărite: 3.90 1 pauză / 1 final; 2.95 ambele înscriu și peste 2,5 goluri; 3.75 gol Prijovic

PAOK se bazează pe același lot ca anul trecut, cu care a fost extrem de aproape să câștige titlul în Grecia. Doar trei fotbaliști au fost transferați în această vară: fundașul ucrainian Yevgen Khaceridi de la Dinamo Kiev, mijlocașul stânga brazilian Leo Jaba de la Akhmat Grozny și atacantul englez Chuba Akpom de la Arsenal. Varela, Leo Matos, El Kaddouri și Prijovic – cei care au dus greul în campania trecută – sunt, în continuare, cei mai importanți fotbaliști din lotul lui Răzvan Lucescu. Toți au jucat cu Basel, în turul doi preliminar, iar golgheterul Prijovic a și marcat de 2 ori în victoria cu 5-1 la general.

Succesul fără drept de apel anunță un meci echilibrat, deși Spartak are în echipă fotbaliști mult mai valoroși: foștii internaționali brazilieni Fernando și Luiz Adriano, olandezul Quincy Promes sau algerianul Sofiane Hanni, golgheterul lui Anderlecht din ultimii ani. PAOK este obligată să obțină un rezultat bun diseară, pe propriul teren, unde nu a pierdut niciun meci în tot sezonul trecut. Un alt avantaj este pauza mai lungă dinaintea partidei. Campionatul încă nu a început în Grecia, astfel că singurele meciuri oficiale ale lui PAOK au fost cele cu Basel. Spartak a jucat tot două meciuri în noul sezon, ambele în campionat – ultimul, derby-ul cu Lokomotiv (încheiat 0-0) de sâmbătă.

Azi se mai joacă Salzburg – Skendija și Celtic – AEK Atena

Semifinalistă în sezonul trecut al Ligii Europa, RB Salzburg are cotă de 1.10 pentru o victorie azi cu Skendija, campioana Macedoniei. Skendija a ajuns în turul 3 preliminar după victorii cu The New Saints (5-4 la general) și Șerif Tiraspol (1-0 la general), de notat fiind înfrângerea cu 4-0 din prima rundă pe terenul TNS. Al doilea meci, de la 21:45, este cel mai tare de pe ruta campioanelor: Celtic – AEK Atena. Scoțienii sunt favoriți, nu numai pentru că joacă acasă, ci și pentru că au deja 5 meciuri în actualul sezon – printre care cele cu Alașkert și Rosenborg din preliminarii – în timp ce pentru AEK va fi primul joc oficial.

Leave a Reply