Spania, Portugalia și Turcia țin capul de afiș, vineri, în calificările pentru Campionatul European. Profită de Mega Cotele Betano la meciurile din preliminariile EURO 2024

Fosta campioană mondială Spania nu o duce prea bine în calificările pentru Campionatul European din 2024. Învinsă surprinzător de Scoția, naționala iberică are parte în această etapă de o deplasare complicată în Georgia, orice alt rezultat în afara victoriei echivalând cu un adevărat dezastru pentru selecționata ”La Roja”. Din oferta de vineri, 8 septembrie, nu pot fi ratate meciurile Portugaliei sau Turciei, echipe aflate la pe primul loc în grupele din care fac parte. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile tale preferate din meciurile de calificare la EURO 2024 pot fi adăugate pe un singur bilet pentru o cotă cât mai atractivă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din cele șapte meciuri programate, vineri, 8 septembrie, în preliminariile EURO 2024, am ales patru partide și la fiecare am pariat pe câte două piețe diferite, cu Bet Builder, pentru o cotă de peste 25!

Georgia – Spania (vineri, 19:00)
Rezultat final – Spania (cota 1.33)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.65)

Spania a disputat doar două meciuri în Grupa A și are trei puncte, fiind devansată de Scoția, Georgia și Norvegia. Ibericii au câștigat doar două în timpul regulamentar din ultimele șapte jucate în toate competițiile. Georgia se anunță o nucă tare, echipa din Caucaz fiind neînvinsă în ultimele șapte meciuri de pe teren propriu. Spania a primit gol în cinci din precedentele opt meciuri.  Cele două echipe s-au mai întâlnit în 2021, Spania câștigând ambele meciuri cu Georgia, 2-1 în deplasare și 4-0 pe teren propriu. Spania a câștigat de fiecare dată la limită în precedentele două deplasări din Georgia.

Cipru – Scoția (vineri, 21:45)
Șuturi pe poartă – Sub 8.5 (cota 1.75)
Total ofsaiduri – Peste 3.5 (cota 1.65)

În aceeași Grupă A, Scoția este revelația calificărilor, cu punctaj maxim după primele patru meciuri din aceste preliminarii. Cipru, în schimb, n-are nicio victorie în ultimele patru meciuri, interval în care a adunat trei înfrângeri și o remiză. Scoția s-a impus în meciul tur disputat în martie, cu 3-0. La precedenta vizită în Insula Afroditei, scoțienii au câștigat, cu 2-1. Ambele echipe au marcat în ultimele trei meciuri disputate de ciprioți, în timp ce Scoția a avut un singur meci de GG din ultimele patru.

Slovacia – Portugalia (vineri, 21:45)
Rezultat final – Portugalia (cota 1.44)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.72)

Un duel între primele două clasate din Grupa J de calificare la Campionatul European. Portugalia are punctaj maxim după primele patru etape, în timp ce Slovacia a adunat 10 puncte din 12 posibile, primind un singur gol în această campanie. Portugalia n-a primit niciun gol, situație în care se mai regăsesc doar două echipe, Franța și Ungaria. Ultimele cinci meciuri disputate de Slovacia au fost jocuri cu o medie de sub 2.5 goluri.

Turcia – Armenia (vineri, 21:45)
Rezultat final – Turcia (cota 1.33)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.72)

Turcia și Armenia ocupă primele două poziții în Grupa D, fiind despărțite de trei puncte. O grupă complicată din care mai emit pretenții la calificare alte două formații, Croația și Țara Galilor. În meciul tur, Turcia a întors rezultatul și s-a impus, cu 2-1. Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri disputate de Armenia. În precedentele cinci meciuri de pe teren propriu Turcia a avut o singură partidă fără gol primit.

Cota 26

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele patru meciuri programate vineri, 8 septembrie, în preliminariile EURO 2024, poți ajunge la o cotă cumulată de 26.13, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.307,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt  pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.