record cosuri trei puncte

Un jucător de baschet din Europa bate un record din NBA

NBA este cel mai puternic campionat de baschet din lume și lasă impresia că acolo se întâmplă cele mai importante lucruri și se stabliește record după record. Însă, uneori există și în Europa jucători care pot reuși lucruri notabile, care depășes cifrele din baschetul american.

Betano.com: Pariază aici pe NBA

Steph Curry, de la Golden State Warriors, marcase la începutul lunii noiembrie 13 coșuri de trei puncte contra celor de la Pelicans. Un nou record în NBA care părea că va fi greu de bătut. Imaginile sunt mai jos.

Nici o săptămână mai târziu, performanța lui Curry a fost corectată peste ocean, în Europa.

Pe 14 noiembrie, un jucător din Liga Națională Scoțiană a marcat 14 coșuri de la trei puncte. Performanța a fost reușită de Adam Hammerschmidt, un austriac de numai 22 de ani. El a înscris 46 de puncte, dintre care 14 reușite de la trei, în victoria echipei sale, Sony Centre Fury, cu 78-62, contra celor de la Tayside Musketeers.

Cele 14 coșuri ale sale se pot vedea în clipul următor.

Bineînțeles, numele echipelor din liga scoțiană nu interesează pe nimeni, dar Adam Hammerschmid are toate atuurile să intre în vizorul oricărei echipe din NBA, putând să devină un nou Terminator în SUA, dar nu în cinematografie, ci pe terenul de baschet.

 

Leave a Reply