dinamo astra cupa ligii

Ziua de pariuri pe Betano, 17 noiembrie

Ziua de joi, 17 noiembrie, programează mai multe evenimente interesante în sport.  Cupa Ligii la fotbal din România sau Euroliga de baschet sunt în centrul atenției. Toate pariurile zile sunt pe Betano.com.

Fotbal: Astra – Dinamo în Cupa Ligii (20:30)

Meciul dintre Astra și Dinamo va conta pentru sferturile de finală ale Cupei Ligii, fiind o restanță în această fază. Meciurile din „sferturi” s-au jucat anterior, iar Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș și FC Steaua sunt deja calificate în semifinalele care au loc pe 21 și 22 decembrie 2016 (turul) și 1-2 martie 2017 (returul).

Câștigătoarea meciului de diseară o va întâlni pe Steaua în semifinale.

„Câinii roșii” intră în acest meci fără a-și ascunde setea de revanșă, după ce în meciul de campionat cu Astra au scăpat printre degete o victorie din cauza unui arbitraj viciat. „Va fi un joc încrâncenat, jucăm cu Astra la scurt timp după un meci care ne-a lăsat  mie și jucătorilor urme adânci”, a declarat antrenorul din Ștefan cel Mare, Ioan Andone, care are ca obiectiv impus de conducere câștigarea Cupei Ligii.

Tehnicianul bucureștean nu se va putea baza în acest meci pe jucătoriii Steliano Filip, Dorin Rotariu, Adam Nemec, Jaime Penedo şi May Mahlangu, cei care au fost convocați la echipa națională.

De cealaltă parte, „astralul” Marius Șumudică nu îi va putea folosi pe Alibec și Teixeira. Acesta a afirmat că programul încărcat – meciul de Cupa Ligii cu Dinamo, urmat de întâlnirile cu Craiova în Liga 1 și Austria Viena în Europa League – îl va obliga să odihnească unii jucători diseară, motiv pentru care nu s-a decis asupra formulei de start.

Dinamo și Astra au 7 victorii fiecare și 6 egaluri în ultimele 20 de partide directe. Interesant este că media de goluri pe meci a fost de peste 1,5, iar Betano.com oferă o cotă de 1.20 pentru +1,5 goluri în partida de joi seară.

582d53280f254447883ab06f

Baschet: Fener – Efes în Euroligă (19:45)

Betano.com transmite astăzi opt partide din Euroliga de baschet cu streaming live. Meciurile se pot accesa și viziona din această pagină.

Meciul zilei pe Betano este cel dintre Fenerbahce și Efes, unul între două echipe care nu merg foarte bine la început de sezon. Partida are cote cu Marjă 0% pe Betano.com.

Gazdele se află într-un declin serios după două de sezoane în care s-au calificat mereu în Final Four. După șapte etape, cei de la Fener au doar patru victorii și se zbat la mijlocul clasamentului sezonului regulat.

Efes se află și mai jos în clasament, cu doar trei victorii.

Favorita partidei este Fenerbahce, care nu are voie să rateze victoria, cota pe Betano.com pentru un succes al ei pe teren propriu fiind de peste 1.30.

Leave a Reply