romania muntenegru cm 2018

Romania, meci de totul sau nimic în Muntenegru

Echipa națională de fotbal din Romania va avea diseară un meci foarte dificil în Muntenegru. Nu va avea în față doar un adversar incomod, ci și presiunea obținerii celor trei puncte.

Betano oferă meciul cu cote Marjă 0%, cele care asigură profitul maxim pentru pariori. Partida are peste 220 de tipuri de pariuri și peste 1.200 de pronosticuri posibile.

Pariuri live pe Muntenegru – România, preliminarii CM 2018 (04.09.2017, ora 21.45)

CALCULE

Calculul hârtiei este unul foarte simplu: înfrângerea este egală cu risipirea oricăror șanse matematice de a mai accede pe locul al doilea al Grupei E, cel care ar putea asigura un loc de baraj. Dacă România pierde, va rămâne cu doar 9 puncte, Muntenegru va aduna 16, ceea ce cu două etape râmase de disputat înseamnă ratarea locului secund.

Un rezultat de egalitate ne-ar aduce 10 puncte, Muntenegru ar avea 14, insă dacă Danemarca va învinge diseară va aduna 16 puncte, ceea ce ar echivala tot cu pierderea oricăror șanse de baraj.

Cele trei puncte de care România are nevoie diseară ne-ar aduce un total de 12 puncte cu două etape rămase de jucat. Am fi la doar un singur punct de Muntenegru și la cel mult 4 puncte distanță de Danemarca (dacă danezii înving). Putem spera mai departe la un loc secund, dacă vom câștiga ultimele două partide rămase, iar Danemarca și Muntenegru ar obține maximum patru puncte din ultimele lor meciuri.

Pariază pe toate meciurile din preliminariile CM 2018

CINE ESTE FAVORITĂ?

Este victoria greu de obținut? Cu siguranță da, dar nu este imposibilă. Iar șansele se joacă în sport până la final. Pariul realizat cu capul pentru acest meci este cel pe victoria Muntenegrului, cota 2,49 pe Betano, pentru că au marcat 10 goluri și au primit doar 3 pe teren propriu, în această campanie de calificare.

Pariul cu inima este pe victoria României, cota 3,35, plasat doar cu speranța că tricolorii se vor trezi în cel de-al 12-lea ceas. Singurul meci oficial contra Muntenegrului s-a terminat 1-1 și s-a jucat la București, în actuala campanie de calificare pentru Cupa Mondială 2018.

Echipa probabilă a României: Tatarusanu – Benzar, Chiriches, Tosca, Ganea – Marin, Stanciu – Popa, Maxim, Stancu – Andone.

Leave a Reply