baschet cleveland lebron

Baschetul american nu doarme

În noaptea aceasta avem zece partide din cel mai tare campionat de baschet al lumii.

Pentru cei care nu au somn sau pentru cei care știu că un „windmill” nu este numai o moară de vânt ci și un tip de slam dunk sau că un „turnover” nu înseamnă numai cifră de afaceri, ci și o minge pierdută, noaptea aceasta va fi cu siguranță una albă. NBA-ul ne oferă zece partide în care vom putea să-i vedem la lucru cateva din supervedetele baschetului mondial precum regele Lebron James, bărbosul James Harden sau ciudățenia greacă Giannis Antetokounmpo.

Betano TV are azi în oferta de streaming live 13 partide din baschet. Află care sunt acestea!

Estul sălbatic

Cu All Star Game-ul chiar după colț (19 februarie, New Orleans) și cu toți superjucătorii încălzindu-se pentru marele show, sezonul regulat este deja în cea de-a doua sa jumătate, bătaia pentru locurile de playoff începe să se contureze. Dacă în vest Golden State și San Antonio fac legea, în est Toronto, Boston și Atlanta îi suflă în ceafă lui Cleveland, care are trei partide pierdute la rând.

În ambele conferințe totul este deschis, în fiecare dintre acestea sunt în jur de 12 echipe ce emit pretenții la cele 8 poziții de playoff. Cele patru întrebări majore sunt cine intră în playoff, cine câștigă divizia, cine câștigă conferința și cine ia titlul? Toate sunt deschise, desigur, tu ce părere ai?

Cotele partidelor din această noapte le puteți găsi aici.

Cel mai tare meci al serii: HAWKS vs WIZARDS

„Șoimii” din Atlanta primesc vizita „vrăjitorilor” din Washington, oraș în care timp de patru sezoane a jucat și singurul român care a ajuns în NBA, uriașul Ghiță Mureșan. Gazdele sunt pe locul 4 în Conferința de Est și au câștigat 6 din ultimele 8 partide jucate pe teren propriu. Wizards joacă bine acasă în acest sezon, dar în deplasare au pierdut 9 din ultimele 14 partide disputate în decembrie și ianuarie.

Ne așteptăm la un meci disputat în care vom avea dueluri echilibrate pe toate posturile. Dacă ne uităm la statisticile individuale, Wizards par în avantaj, însă echipa antrenată de cel mai bun antrenor din NBA în anul 2015, Mike Budenholzer, mizează pe forța grupului, un joc tare în apărare și o circulație a mingii pe care a studiat-o îndelung în cei 18 ani petrecuți ca asistent al marelui Gregg Popovich la San Antonio.

Cotele pentru acest meci sunt aici.

Programul meciurilor din NBA din această noapte:

02:00 Indiana Pacers – Sacramento Kings
02:30 Boston Celtics – Orlando Magic
02:30 Cleveland Cavaliers – Brooklyn Nets
02:30 New York Knicks- Charlotte Hornets
02:30 Toronto Raptors – Milwaukee Bucks
03:00 Atlanta Hawks – Washington Wizards
03:00 Chicago Bulls – Miami Heat
03:00 New Orleans Pelicans – San Antonio Spurs
03:00 Philadelphia 76ers – Houston Rockets
05:00 Portland Trail Blazers – Memphis Grizzlies

Foto: Cleveland Cavaliers

Leave a Reply