Diego Simeone nu are o situație ușoară în Ligă

Liga Campionilor | Echipele care-și pot juca marți sezonul european

Liga Campionilor 2019/2020 a ajuns abia la faza a doua a grupelor, dar pentru câteva echipe a sosit, deja, momentul unor meciuri cu adevărat decisive. Marți seară, opt partide sunt programate live pe Betano alături de o sumedenie de opțiuni la pariuri sportive online, iar pentru unele dintre cluburile implicate miza e enormă.

Atalanta – Șahtior, meciul în care pierzătoarea dă de probleme

Dominată de Manchester City, Grupa C programează, pe San Siro din Milano, un meci pe care niciuna dintre echipe nu are voie să-l piardă. Pe hârtie, Atalanta, Șahtior Donețk și Dinamo Zagreb ar trebui să se bată pentru locul al doilea, iar rezultatele din prima rundă transformă partida din Italia în una capitală. Atalanta a fost spulberată de Dinamo Zagreb, 4-0, Șahtior a pierdut cu City, 0-3, iar înfrângerea e echivalentă cu diminuarea considerabilă a șanselor de calificare în optimi. Pentru Atalanta atârnă o presiune în plus, în condițiile în care italienii vor avea de jucat, după partida cu Șahtior, o dublă de foc cu cei de la Manchester City, una pe care nu ar vrea să o atace cu zero puncte din primele două meciuri.

Manchester City – Dinamo Zagreb. Spre calificare!

La polul opus, Etihad Stadium va fi gazda unui meci în care obținerea celor trei puncte reprezintă un pas mare spre faza eliminatorie a celei mai importante competiții intercluburi din fotbal. Considerată mare favorită, City poate ajunge la șase puncte din șase, are la orizont dubla cu Atalanta, iar Dinamo Zagreb ar da o lovitură importantă dacă ar pleca cu punct sau puncte de pe terenul trupei lui Guardiola. În orice context, eventuale trei puncte ar însemna în proporție foarte mare și obținerea biletelor pentru faza optimilor de finală din Liga Campionilor.

Lokomotiv – Atletico, șansă imensă pentru ruși

Într-o grupă în care favoritele se numesc Juventus, Atletico Madrid și Bayer Leverkusen, rușii de la Lokomotiv Moscova au ajuns, după doar un meci, într-o poziție aproape nesperată. Jucătorii din capitala Federației Ruse sunt liderii grupei după victoria cu Leverkusen și egalul dintre Juventus și Atletico Madrid, iar un succes în fața trupei lui Simeone ar “dinamita” grupa, pentru că i-ar duce la cinci puncte în fața fostei finaliste a Ligii Campionilor. Miza e deja mare pentru madrileni, care s-au întors fără gol marcat în șase dintre ultimele opt meciuri jucate în deplasare în Champions League.

Tottenham – Bayern. 1x sau Spurs își complică situația!

În Grupa B, Bayern o duce bine după 3-0 în prima etapă cu Steaua Roșie Belgrad, dar Tottenham, cealaltă favorită și finalista Ligii Campionilor în sezonul trecut, nu are cea mai bună dintre situații. După 2-2 pe terenul lui Olympiakos, trupa din Londra dă peste cel mai bun adversar din grupă și poate ajunge într-o situație periculoasă dacă pierde în fața propriilor fani. Tot de la 22:00 se joacă și Steaua Roșie – Olympiakos, iar o combinație între un succes al lui Bayern și unul al grecilor ar lăsa-o pe Tottenham cu doar un punct din două meciuri.

Leave a Reply