Steaua – Man. City: Îl împiedică Steaua pe Pep?


În mijlocul focului olimpic se joacă un meci de foc la fotbal. Steaua București o întâlnește pe Manchester United în prima manșă a play-off-ului din Liga Campionilor, marți, de la ora 21:45.

Arena Națională din Capitală va găzdui această partidă de interes uriaș, iar tribunele vor fi arhipline. Românii care vor merge la stadion vor avea ocazia să îl vadă pe viu la treabă pe legendarul antrenor Pep Guardiola, cel care acum are grijă ca Manchester City să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

Dar în drumul său se află Steaua. Deși joacă acasă, Steaua pornește evident cu șansa a doua. Betano.com oferă o cotă de 8,50 pentru o victorie surpriză a Stelei. Meciul beneficiază de Marjă 0% pe Betano.com și, de aceea, chiar dacă este mare favorită, Manchester City are o cotă la victorie foarte bună, de 1,50. Toate cotele partidei sunt aici.

Totuși, trebuie subliniat un lucru interesant. Manchester City nu traversează cea mai bună perioadă. Este pentru prima oară în istorie când acest club va disputa un meci de baraj pentru accederea în grupele Ligii Campionilor! Așa că Steaua are șansa ei, mai ales în a reuși un meci mare la București.

Chiar dacă va fi eliminată de City, Steaua are asigurată prezența în grupele Ligii Europa.

Ce spun Reghe și Pep

La conferința de presă oficială de dinaintea partidei, antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a declarat că nu vede motive pentru care echipa sa să nu își demonstreze valoarea. „Întâlnim o echipă valoroasă, antrenată de cel mai bun tehnician din lume. Îi respectăm, dar nu văd niciun motiv să nu obținem un rezultat bun. Avem și noi un lot bun și cred că putem ajunge în faza grupelor. Vom merge în atac, vrem gol rapid, altă șansă nu avem”.

De cealaltă parte, Pep Guardiola a afirmat că își dorește măcar un gol pe terenul Stelei. „În Liga Campionilor este foarte important să înscrii în deplasare. Vrem să jucăm frumos și bine pentru ca fanii noștri să ne aprecieze pentru asta. Nu sunt aici pentru a arăta eu că sunt cel mai mare antrenor din lume, ci pentru ca jucătorii mei să reușească un meci bun pe teren”.

Ultima vizită a fost a lui Chelsea

Steaua este la primul meci din palmares cu Manchester City, dar a jucat până acum de 18 ori contra unor echipe din Anglia, adunând 5 victorii, 4 egaluri și 9 înfrângeri.

Ultimul meci jucat la București contra unei echipe din Anglia a fost în 2013. Steaua a fost învinsă de Chelsea cu 4-0.

Echipe probabile Steaua București – Manchester City

Steaua: Nita – Enache, Tamas, Tosca, Momcilovic – Achim, Muniru – Popa, Stanciu, Hamroun – Golubovic.

Manchester City: Hart – Sagna, Otamendi, Kolarov, Clichy – Fernandinho, David Silva – Sterling, De Bruyne, Nolito – Aguero.

One Comments

  1. Pingback: Man. City împinge Steaua brutal spre Europa League - Betano Blog

Leave a Reply