us open 2017 semifinale

US Open 2017 a intrat în linie dreaptă. Tecău în două semifinale

US Open 2017 a ajuns în faza semifinalelor. Meciurile se vor începe vineri la primele ore ale dimineții și vor continua și în noaptea de vineri, putându-se viziona cu streaming live pe Betano.

Iată programul semifinanelor. Click pe fiecare meci pentru a vedea cotele la pariuri, dar și pentru a viziona partidele online, de la ora începerii lor.

Vineri, 8 septembrie
02:00 Venus Williams – Sloane Stephens
03:15 Coco Vandeweghe – Madison Keys
23:00 Kevin Anderson – P.Carreno-Busta
23:00 Rafael Nadal – Juan Martin Del Potro

Afacere americană în semifinalele feminine

Pentru prima oară după anul 1981, semifinalele de la US Open vor fi disputate doar de jucătoare din Statele Unite ale Americii: Venus Williams, Sloane Stephens, Coco Vandeweghe și Madison Keys.

Sloane Stephens este revelația „careului de ași feminin”, fiind o jucătoare care nu se află pe lista capilor de serie. Ea a eliminat-o însă pe Anastasija Sevastova, letona extrem de abilă care trecuse de Maria Sharapova. Revenită pe teren după o accidentare, Stephens a câștigat de atunci 13 din cele 15 partide jucate.

Venus Williams, veterana de 37 de ani, este favorită totuși în acest meci. Totuși, Stephens ar putea câștiga fără probleme meciul, având pe Betano o cotă de peste 2,40. Meciul beneficiază la noi pe site de cote cu Marjă 0%, cele care asigură profitul maxim pentru pariori.

Nadal, ultimul dinozaur

Rafa Nadal nu este încă un jucător considerat bătrân, dar este cu siguranță cel mai experimentat nume aflat anul acesta în semifinalele de la US Open. Advesarul său, Juan Martin Del Potro, l-a eliminat în sferturile de finală pe Roger Federer, ceea ce a făcut ca în anul 2017 Nadal și Federer să nu aibă nici un meci direct. Spaniolul este sigur de numărul 1 mondial după US Open, dar va avea un meci dificil.

În cealaltă semifinală, Kevin Anderson – Carreno Busta, se întâlnesc două nume mai tinere. Busta are trei titluri la simplu în carieră, două pe hard în 2016 și unul anul acesta pe zgură. Anderson are de asemenea trei titluri, dar ultimul a fost în 2015, pe hard. Pentru ambii, semifinalele US Open sunt cea mai bună clasare a carierei în cadrul unui turneu de Mare Șlem.

Avem și un român

Horia Tecău este ultimul român rămas la US Open, chiar dacă doar pe tabolul de dublu. El va juca două semifinale, atăt la dublu mixt, cât și la dublu masculin. La mixt face pereche cu semifinalista de la fete, Coco Vandeweghe, iar la dublu masculin cu olandezul Jean-Julien Rojer. Click aici pentru a vedea cu streaming live meciurile lui Tecău.

Leave a Reply