Turneul feminin de la Roland Garros a ajuns în faza optimilor. Cum poți câștiga în avans, pe Betano, cu Decisiv din Primul Set!

Duminică, 2 iunie, sunt programate la Roland Garros primele meciuri din faza optimilor de finală în competiția fetelor, iar pe teren vor intra jucătoare de top precum Iga Swiatek, Coco Gauff, Marketa Vondrousova sau Ons Jabeur. Pe Betano, la turneul feminin de la Roland Garros, poți câștiga în avans prin intermediul promoției ”Decisiv din primul set”.

Ce este oferta ”Decisiv din primul set”?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la Roland Garros cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătoarea de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează că jucătoarea pe care ai pariat va pierde în cele din urmă meciul, pariul tău e câștigător din primul set!

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătoarea pe care ai mizat câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoții.

Swiatek aleargă spre al treilea titlu consecutiv

În partea superioară a tabloului lidera mondială Iga Swiatek face figură de mare favorită în duelul cu rusoaica Anastasia Potapova, o jucătoare clasată pe locul 41 mondial și pe care n-a mai întâlnit-o niciodată. Swiatek a câștigat ultimele două ediții ale turneului de la Roland Garros, dar a fost aproape de eliminare în turul secund anul acesta, când a salvat minge de meci și a întors de la 2-5 în decisiv cu Naomi Osaka. Doar patru meciuri a pierdut Swiatek anul acesta, unul singur fiind pe zgură. Pentru prima dată în carieră Potapova (23 ani) a depășit faza turului 3 la Roland Garros.

Surpriza Danilovic promite să facă o nouă ”victimă” de lux

Olga Danilovic a furnizat una dintre cele mai mari surprize de până acum la Roland Garros 2024 prin elminarea americancei Danielle Collins în turul al doilea. Jucătoarea din Serbia în vârstă de 23 de ani și clasată pe locul 125 mondial a continuat seria surprizelor în turul al treilea, când a trecut de croata Donna Vekic în trei seturi, după ce pierduse primul set cu 6-0. Pe Betano, cu ”Decisiv din primul set” au câștigat atât cei care au pariat pe victoria lui Vekic, cât și cei care au mizat pe succesul lui Danilovic. Acum, în optimile de finală, Danilovic o va înfrunta pe Marketa Vondrousova, finalista de la Roland Garros din 2019 și campioana de la Wimbledon din 2023. În turul secund la ediția din acest an Vondrousova a revenit după pierderea primului set contra americancei Katie Volynets cu 6-0. Un alt meci care s-a încadrat perfect în promoția Betano ”Decisiv din primult set”.

Gauff vrea mai mult de o finală

Finalistă la Roland Garros în 2022, Coco Gauff vrea mai mult pe zgura de la Paris, iar adversara din optimi este italianca Elisabeta Cocciaretto, o jucătoare clasată pe locul 51 mondial și care se află la cel mai bun parcurs din carieră pe zgura de la Roland Garros. Gauff a câștigat cele două dispute directe de până acum, ambele pe suprafață rapidă.

Jabeur în luptă cu propriu record

Ons Jabeur din Tunisia se află la o victorie distanță de egalarea celui mai bun rezultat din carieră la Roland Garros, aceasta oprindu-se în sferturi la ediția precedentă. Adversara lui Jabeur din optimi este daneza Clara Tauson, o jucătoare clasată pe locul 72 în ierarhia mondială și care se află la cel mai bun parcurs din carieră la Roland Garros. Doar trei meciuri a pierdut Tauson pe zgură anul acesta, eliminându-le până acum de la Paris pe fosta campioană Jelena Ostapenko și pe Sofia Kenin, și ea o fostă câștigătoare de turneu major și finalistă la Roland Garros. Jabeur a câștigat singura întâlnire directă cu Tauson.

Te uiți și pariezi la Roland Garros

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor de Roland Garros.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, accesând butonul ”Urmărești și pariezi” din partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea în partea de jos a ecranului pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).