Croația, Anglia și Germania își testează forțele înaintea Campionatului European

Primele meciuri amicale din seria partidelor de verificare înaintea Campionatului European din Germania sunt programate luni, 3 iunie, cu trei dintre favorite în prim plan. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, nouă pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 3 iunie, am ales trei dintre meciurile amicale programate și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de nouă piețe de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder activat cele mai jucate cote sunt în același loc.

Croația – Macedonia de Nord (20:00)

Rezultat final – Croația (cota 1.31)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.75)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.60)

Croația n-a primit niciun gol în trei din ultimele patru meciuri disputate. De cealaltă parte, Macedonia de Nord a pierdut cinci din ultimele șapte meciuri în deplasare fără să marcheze vreun gol. Croația este neînvinsă în ultimele patru meciuri internaționale și ultima oară a trecut de Egipt, cu 4-2, într-un amical. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din preliminariile Cupei Mondiale – Brazilia 2014, când croații s-au impus în ambele dispute, de fiecare dată la limită.

Anglia – Bosnia-Herțegovina (21:45)

Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.60)
Cornere – Peste 8.5 (cota 2.07)

Anglia n-a câștigat în ultimele două meciuri disputate pe teren propriu, pierzând cu Brazilia (0-1) și remizând apoi cu Belgia (2-2). De la începutul anului 2023 Anglia are cinci victorii la zero. Bosnia a marcat trei goluri în ultimele patru meciuri, două dintre acestea fiind autogoluri. Bosniacii au pierdut ultimele patru meciuri, interval în care au încasat nu mai puțin de 13 goluri. Acesta este prima confruntare din istorie între Anglia și Bosnia-Herțegovina la fotbal.

Germania – Ucraina (21:45)

Rezultat final – Germania (cota 1.45)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.60)
Cornere – Sub 8.5 (cota 1.70)

Germania a primit gol în 11 din ultimele 12 meciuri disputate, în timp ce Ucraina a marcat în nouă din precedentele zece partide jucate. Nu mai puțin de 23 de goluri a încasat Germania în ultimele 12 meciuri. Calificată la EURO 2024 în urma barajelor Ucraina va fi o nucă tare pentru Germania în amicalul de la Nurnberg, chiar dacă nemții au arătat bine în ultimele două jocuri, câștigate cu Franța (2-0) și Olanda (2-1). În urmă cu un an Germania și Ucraina remizau 3-3 într-un amical, după nemții au revenit de la 1-3 pe final de meci evitând in extremis remiza. Pentru Ucraina este primul meci din seria de trei înaintea partidei cu România de la Campionatul European (17 iunie). Ucrainenii, neînvinși de cinci meciuri, vor mai întâlni Polonia și Moldova.

Cota peste 80

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile amicale Croația – Macedonia de Nord, Anglia – Bosnia și Germania – Ucraina poți ajunge la o cotă cumulată de 81.13, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 811,33 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.