Real Madrid și Borussia Dortmund promit spectacol în finala Ligii Campionilor

Arena londoneză Wembley găzduiește, sâmbătă, 1 iunie, finala Ligii Campionilor din acest sezon, cu începere de la ora 22:00. Real Madrid și Borussia Dortmund sunt cele două formații ajunse să lupte cu marele trofeu pe masă după un sezon de fotbal spectacol în cea mai importantă competiție de club din Europa. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de sâmbătă, 1 iunie, am ales meciul Borussia Dortmund – Real Madrid din finala Ligii Campionilor și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de șase piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder activat cele mai jucate cote sunt în același loc.

Borussia Dortmund – Real Madrid (22:00)

Metodă de câștig – Real Madrid în timp regulamentar (cota
Marcator – Vinicius junior oricând (cota
Real Madrid șuturi pe poartă – Peste 4.5 (cota 1.45)
Total ofsaiduri – Sub 3.5 (cota 1.75)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 2.00)
Cornere prima repriză – Sub 4.5 (cota 2.05)

Real Madrid e cea mai titrată echipă din competiție, cu 14 trofee în Liga Campionilor. Pentru Borussia Dortmund este doar a treia finală din istorie în cea mai importantă întrecere a fotbalului european, după cea câștigată în 1997 contra lui Juventus la Munchen și cea pierdută în 2013 cu Bayern chiar pe Wembley, locul finalei din acest an. Doar trei finale de Liga Campionilor a pierdut Real Madrid, pe ultima în 43 de ani!

Doar trei meciuri a câștigat Borussia Dortmund din cele 14 disputate împotriva celor de la Real Madrid în Liga Campionilor, bilanțul fiind completat de cinci remize și șase înfrângeri.

Real Madrid are șansa de a încheia fără înfrângere un sezon în Liga Campionilor fără înfrângere pentru prima dată în istorie. Un parcurs european în care echipa din capitala Spaniei a revenit de patru ori după ce a fost condusă.

Borussia Dortmund a fost ocrotită de șansă în actualul sezon, de-a lungul campaniei europene bara salvând formația germană în 12 ocazii. Doar în semifinala cu Paris Saint-Germain cei de la Borussia Dortmund au avut bara de partea lor în șase rânduri.

Nouă din cele 12 meciuri disputate de Borussia Dortmund sezonul acesta în Liga Campionilor au avut sub 2.5 goluri.

În 11 din ultimele 15 finale de Liga Campionilor au fost marcate mai puțin de trei goluri.

La finala de sâmbătă un duel extrem de interesant va fi cel între fundașul german Mats Hummels (Dortmund) și atacantul brazilian Vinicius Junior, un jucător cu cinci goluri și patru pase decisive sezonul acesta de Liga Campionilor. Brazilianul vine după un sezon 2022-23 cu șapte goluri și cinci pase de gol. Doar un singur jucător a reușit în ani consecutivi peste cinci goluri și peste cinci pase decisive, iar acesta a fost Luis Figo pentru FC Barcelona (1999-2000) și apoi pentru Real Madrid (2000-01).

Real Madrid a câștigat ultimele două meciuri când cele două formații s-au înfruntat în faza grupelor, sezonul 2017-18. A fost un 3-1 în deplasare și apoi 3-2 pe teren propriu.

Ca formă de moment, Real Madrid a încheiat sezonul din La Liga cu două remize, în meciurile cu Betis și Villarreal, rezultate care pot fi puse pe seama faptului că ”albii” s-au concentrat în finalul sezonului intern mai mult pe finala Ligii Campionilor, după ce titlul a fost obținut cu etape bune înaintea ultimului fluier.

Borussia Dortmund a pierdut 3-0 la Mainz, după care a încheiat sezonul intern cu o victorie categorică scor 4-0 împotriva lui Darmstadt. Doar locul cinci pentru galben-negri la finalul campionatului.

Cota 23.00

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Borussia Dortmund – Real Madrid poți ajunge la o cotă cumulată de 23.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.150,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul finalei din Liga Campionilor, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.