streaming live simona halep wimbledon

Streaming live, Simona Halep – Francesca Schiavone pe Betano.com


Simona Halep va juca miercuri în turul 2 la Wimbledon contra italiencei Francesca Schiavone. Meciul este transmis live streaming pe Betano.com, miercuri, după ora 15:30.

Halep și Schiavone s-au întâlnit o singură dată până acum, iar italianca a câștigat meciul din 2013, de la Marrakech. A fost o partidă pe zgură pierdută de Halep cu 6-3 6-2.

Acum lucrurile ar trebui să stea cu totul altfel. Schiavone are 36 de ani și se află pe locul 111 WTA. În mod normal, Simona nu ar avea ce să discute în meciul de miercuri, din turul 2 de la Wimbledon.

O victorie a Simonei, miercuri, în două seturi contra Francescăi Schiavone are o cotă de peste 1,30 pe Betano.com.

Cum văd meciul cu stream live?

Meciul se poate vedea live streaming din momentul în care începe, accesând partida Simonei Halep din secțiunea de Pariuri Live de pe Betano.com. Pentru a putea vedea imaginile video trebuie să fii conectat în contul Betano.com și să ai un sold minim de 0,50 RON în cont sau un pariu deschis în ultimele 24 de ore, excluzând pariurile antepost.

O imagine reală din streaming-ul live de pe Betano.com, de la Wimbledon (meciul Serenei Williams) se poate vedea mai sus.

Detalii despre streaming-ul live poti gasi pe larg aici.

Halep dorește un traseu mai bun la Wimbledon

Jucătoarea noastră a avut în 2015 un start de coșmar pe iarba londoneză, fiind învinsă de  Jana Cepelova chiar din primul tur.

Debutul în cadrul unui turneu de Mare Șlem este mereu greu, dar în acest an se așteaptă de la Halep un traseu mai solid la Wimbledon. Jucatoarea noastra a facut deja primii pasi dupa ce a trecut in turul 1 de slovaca Anna Karolina Schmiedlova.

Simona Halep a avut un sezon 2016 inconstant, pierzând în primul tur la Australian Open cu necunoscuta Shuai Zhang. La Roland Garros a fost eliminată în turul 4 de  Samantha Stosur, o jucătoare pe care ar fi trebuit să o învingă.

De aceea, românca pare că are nevoie să treacă în primul rând nu de adversara aflată de cealaltă parte a terenului, ci de ea însăși pe plan mental. O adversară ușoară și ieșită din formă asa cum a fost Schmiedlova in primul tur, a fost ideală.

Leave a Reply