simona halep infografic

Reîncepe tenisul. Cotele româncelor pentru 2018

Sezonul de tenis 2018 a reînceput oficial cu ocazia primelor partide de duminică dimineață jucate la Shenzhen, în China. România are cinci jucătoare pe tabloul principal, cinci jucătoare care țintesc titluri cât mai importante și în 2018.

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Ana Bogdan și Mihaela Buzărnescu sunt sportivele care se luptă la Shenzhen și vor petrece Revelionul la muncă, în China.

În timp ce Begu s-a calificat duminică dimineață în turul 2, iar Niculescu va juca duminică de asemenea, Simona Halep, Mihaela Buzarnescu și Ana Bogdan vor evolua luni dimineață în Turul 1. Toate partidele de la Shenzhen se pot urmări cu streaming live pe Betano.com.

Halep luptă pentru locul 1

Bineînțeles, toți ochii vor fi ațintiți pe Simona, care are în China nu doar miza recuceriririi unui trofeu câștigat în 2015 și o posibilă revanșă cu Maria Sharapova, ci și păstrarea locului 1 mondial. Betano.com a realizat infograficul de mai sus în care se pot observa bornele importante ale carierei sale, de la titlul din 2008 de la Roland Garros, la junioare, până în octombrie 2017 – momentul în care a devenit lider mondial.

În funcție de traseul său de la Shenzhen, dar și de cel al Garbinei Muguruza de la Brisbane, locul 1 mondial se poate schimba chiar după prima săptămână din 2018! Va rămâne Halep pe locul 1 la finalul anului 2018? Click pentru toate pariurile speciale ale Simonei

Cine va ocupa locul cel mai bun la final de an?

Betano.com propune un pariu foarte interesant pentru 2018. Care va fi cea mai bine clasată jucătoare din România la finalul noului sezon, în afara Simonei Halep?

Cele mai mari șanse le are Sorana Cîrstea, iar cine va paria pe ea își poate dubla banii cu acest pariu de lungă durată. Niculescu, Begu, Buzărnescu, Bogdan și Cadanțu întregesc lista, ultima dintre ele primind o cotă e 100,00.

Cîrstea a primit o cotă de 200,00 pentru a câștiga în 2018 un turneu de Mare Șlem.

Leave a Reply