Halep – Svitolina | Cote cu marjă 0 și cea mai amplă ofertă

Simona Halep (28 de ani, 7 WTA) se află în fața primei finale din carieră la Wimbledon, o va înfrunta, joi, pe Elina Svitolina (25 de ani, 7 WTA) în semifinalele de la Wimbledon, iar meciul celor două, al nouălea direct, aduce o “ploaie” de pariuri sportive pe Betano: 141 de piețe și peste 570 de pariuri disponibile!

De-a lungul timpului, cele două au stat față în față de opt ori într-una dintre cele mai interesante rivalități ale tenisului feminin al ultimilor ani. Scorul este egal, 4-4, Halep – Svitolina nu s-a jucat niciodată pe iarbă, dar semifinala de la Wimbledon 2019 este, de departe, cel mai important meci direct. Semifinalistă în 2014, învinsă de Bouchard, Simona caută prezența în prima finală pe iarba londoneză și a patra de Grand Slam a carierei, în timp ce o victorie i-ar aduce ucrainencei prima finală de acest nivel a carierei. Presiune? Da, fără îndoială.

Halep – Svitolina pe Betano: Ofertă pe măsura meciului!

Cum cele două s-au ridicat aproape de nivelul maxim în cele cinci meciuri jucate la All England Club, iar Serena Williams va da în cealaltă semifinală peste outsiderul ceh Barbora Strycova, toți ochii vor sta pe ceea ce va fi derby-ul penultimului act la Wimbledon 2019. Iar un astfel de meci, cu o miză enormă și un interes pe măsură în România și pentru întreaga lume a tenisului, produce o ofertă specială pe Betano. Pe lângă opțiunile clasice, poți paria pe Halep – Svitolina pe cote cu marjă zero înaintea partidei, dar și pe opțiuni cu totul și cu totul speciale.

Wimbledon 2019: Cotele Betano pentru câștigătorii trofeului

De la primul as, prima dublă greșeală, primul challenge, până la vitezele cu care servesc, procentajele cu care termină meciul și time-out medical în meci, Betano iese în față cu peste 570 de pariuri disponibile care acoperă absolut fiecare aspect al unei întâlniri spectaculoase.

Cele mai interesante cote pe Betano pentru meciul Simona Halep – Elina Svitolina:

Oricare set 6-0 sau 0-6: cotă 8.50
Cel puțin două tiebreak-uri în meci: cotă 26
Cine reușește primul as: cotă 1.95 pentru Halep, cotă 1.8 pentru Svitolina
Time-out medical: cotă 2.75
Primul challenge al meciului: cotă 1.87 pentru ambele jucătoare
Durata meciului: cotă 1.87 pentru un meci de peste o oră și 32 de minute
Piețe pentru cel mai rapid serviciu, ași, duble greșeli, durata meciului/setului

Leave a Reply