Betano a plătit pariurile cu cota 20 plasate pe victoria lui Djere contra lui Djokovic

Doar pe Betano, un meci de tenis poate avea doi câștigători! Betano a plătit astăzi victoriile ambilor jucători din meciul Novak Djokovic – Laslo Djere, care a avut loc sâmbătă dimineață în turul al treilea de la US Open.

Cum a fost posibil? Grație ofertei permanente „Avans de 2 seturi”. Dacă ai plasat un pariu pe victoria unui jucător de tenis, iar acesta are în orice moment un avantaj de două seturi, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarul revine și câștigă meciul!

Așa s-a întâmplat la partida Djokovic – Djere. Pe baza ofertei „Avans de 2 seturi”, Betano a plătit astăzi atât pariurile plasate pe victoria lui Djere, cât și pe cele plasate pe succesul lui Djokovic. Marele campion sârb a fost condus de conaționalul său mult mai slab clasat cu 6-4 6-4. Apoi a revenit și a câștigat următoarele trei seturi, alături de meci, cu 6-1, 6-1, 6-3.

Când Djokovic a fost condus cu 2-0 la seturi, Betano a plătit toate pariurile plasate înainte de startul partidei pe victoria lui Djere, pe baza ofertei „Avans de 2 seturi”. Cota outsiderului fusese de aproximativ 20 la victorie! Astfel, cei care au riscat și au pariat pe el și-au multiplicat miza de 20 de ori, chiar dacă ulterior Djere a pierdut.

Revenirea lui Djokovic și victoria în meci au însemnat ca Betano să plătească și pariurile care fuseseră plaste pe victoria marelui campion sârb.

Așa este în tenis, pe Betano! Ambii jucători dintr-un meci pot câștiga, grație ofertei „Avans de 2 seturi”!