3-hit-pay

3 Hit Pay: jocul retro preferat al jucătorilor din Vegas

Un slot video jucat foarte mult în Cazinoul Betano este 3 Hit Pay, joc cu foarte multe influențe retro, fiind preferatul celor care vor să-și amintească de aparatele de la începutul anilor 2000.

3 Hit Pay are 3 linii și 3 role, iar numărul simbolurilor este la fel de mic: cireșe, 7 și BAR, în diferite combinații. Cel mai mare câștig este adus de șeptarii în flăcări: când apar 3 pe aceeași linie, soldul din joc crește de câteva mii de ori! Chiar și doi șeptari în flăcări aduc o sumă importantă, de câteva sute de ori mai mare decât cea mizată. Cireșele aduc cele mai dese câștiguri, una singură pe ecran fiind suficientă pentru a mări contul, însă diferența e mare între ele și șeptari. Toate cireșele pe o linie aduc mai puțini bani decât doi șeptari simpli, pe coloane alăturate.

3 Hit Pay nu are efectele vizuale și audio ale multor jocuri, însă compensează prin apariția retro și șansa unui jackpot. Simbolurile sunt roșii, albastre, galbene sau albe, astfel, deși simplist, jocul video rămâne atractiv și din punct de vedere vizual prin aceste combinații de culori.

În fiecare weekend, cazinoul Betano organizează turneul Weekend Sălbatic. Află aici cum poți participa pentru a câștiga rotiri gratuite!

Leave a Reply