Alcaraz și Zverev își dispută coroana de la Roland Garros

În absența ”Regelui” Rafael Nadal și a liderului mondial Novak Djokovic, pentru coroana supremă de la Roland Garros au ajuns să se lupte Carlos Alcaraz și Alexander Zverev, doi jucători care n-au mai fost în această postură la turneul de la Paris. Finala masculină a Grand Slam-ului din capitala Franței este programată duminică, 9 iunie. Pe Betano, la turneul masculin de la Roland Garros, poți câștiga în avans prin intermediul promoției ”Avans de 2 seturi”.

Ce este oferta ”Avans de 2 seturi

Tenismenul pe care ai pariat are două seturi avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unuia dintre cei doi finaliști, iar acesta are în orice moment un avantaj de două seturi (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarul revine și câștigă meciul!

Oferta „Avans de 2 Seturi” se aplică pariurilor plasate înainte de meci la Roland Garros doar pe piața de pariere Câștigător meci și este valabilă pentru pariurile cu o singură selecție și selecții multiple. În acest caz, dacă jucătorul pe care ai pariat conduce în orice moment cu două seturi, atunci câștigi automat fără a mai trebui să aștepți finalul partidei!

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev (duminică, 9 iunie, ora 16:00)

Pentru prima dată în ultimii 20 de ani în finala de la Roland Garros nu sunt prezenți Rafael Nadal (14 titluri), Novak Djokovic (3 titluri) sau Roger Federer (1 titlu).

Trei din ultimele patru finale au fost decise în minimum de seturi, iar o singură finală din precedentele 19 a avut nevoie de set decisiv pentru stabilirea câștigătorului.

Carlos Alcaraz și Alexander Zverev vor juca în premieră finala de la Roland Garros.

Spaniolul Alcaraz are două titluri majore în palmares, US Open 2022 și Wimbledon 2023, în timp ce germanul Zverev a mai disputat o singură finală de Mare Șlem în carieră, pierdută la US Open în 2020.

Confruntări directe

Pentru Alcaraz și Zverev meciul de duminică va fi al 10-lea dintr-o rivalitate începută în 2021. Zverev conduce cu 5-4 în disputele directe cu Alcaraz. Anul acesta cei doi și-au împărțit victoriile: Zverev a triumfat în sferturi la Australian Open, pentru ca Alcaraz să-și ia revanșa în sferturi la Indian Wells. Alcaraz are 2-1 în meciurile cu Zverev pe zgură, germanul câștigând singurul duel de până acum la Roland Garros, în sferturile ediției din 2022, scor 3-1 la seturi.

Șase din cele nouă meciuri directe de până acum au fost decise în minimum de seturi.

Ambii jucători au câștigat câte un set în ultimele două confruntări directe.

În 11 din ultimele 16 meciuri jucate de Zverev la turneele de Mare Șlem au fost peste 3.5 seturi.

Drumul spre finală

Zverev a petrecut pe teren trei ore în plus comparativ cu Alcaraz pentru calificarea în finală, germanul disputând două meciuri de cinsi seturi.

Alcaraz i-a eliminat pe Jeff Wolf, Jesper De Jong, Sebastian Korda, Felix Auger-Aliassime, Stefanos Tsitsipas și Jannick Sinner, noul lider mondial după Roland Garros. Doar trei seturi a cedat spaniolul până la finală.

Zverev l-a scos în primul tur pe Rafael Nadal după un meci de trei seturi, după care a trecut de David Goffin, Tallon Griekspoor, Holger Rune, Alex De Minaur și Casper Ruud.

Fiecare finalist a pierdut câte trei meciuri pe zgură în acest sezon.

Pentru prima dată după anul 2015 indiferent de rezultatul finalei de la Roland Garros un jucător va câștiga titlul în premieră, dar cine va fi acesta?

Ai și MegaCote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt disponibile pe Betano pentru cele mai importante evenimente din oferta zilnică și propun cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat. Spre exemplu, la finala de la Roland Garros cota pentru un succes al lui Zverev este 3.55 în loc de 3.30.

Te uiți și pariezi la Roland Garros

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor de Roland Garros

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, accesând butonul ”Urmărești și pariezi” din partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea în partea de jos a ecranului pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).