56, cea mai mare cotă prinsă pe Betano la finala Ligii

Finala Ligii Campionilor 2018/2019, Tottenham – Liverpool 0-2, nu a fost doar cel mai așteptat meci al sezonului în fotbalul european, ci și partida care a stabilit un nou record în ceea ce privește pariurile sportive plasate la Betano. Dintre cei care au încercat să dea lovitura pe ultimul mare meci al anului s-a evidențiat un parior care a “înverzit” o cotă de 56 pe o selecție legată de avertismentele arătate (sau nu) de slovenul Damir Skomina, arbitrul întâlnirii de la Madrid.

Juventus – Ajax 1-2, Ajax – Tottenham 2-3 și Liverpool – Barcelona 4-0 au fost, de asemenea, evenimente cu un număr foarte mare de pariuri pe Betano, dar niciunul dintre ele nu s-a ridicat la anvergura finalei de pe Estadio Wanda Metropolitano. Din punct de vedere al mizelor, Tottenham – Liverpool 0-2 a fost cel mai pariat eveniment al anului pe Betano, 74% dintre selecții venind înaintea meciului. Cele mai populare selecții au fost pe câștigătoarea marelui trofeu, dar și pe numărul de goluri.

Liverpool s-a impus cu 2-0, grație reușitelor lui Salah și Firmino, iar scorul a fost al optulea cel mai ales de pariori.

Finală fără cartonașe, dar cu o cotă uriașă prinsă!

MAjoritatea specialiștilor așteptau un duel crâncen între două rivale vechi din Premier League, care produseseră multe meciuri spectaculoase în ultimii ani, dar Wanda Metropolitano din Madrid nu a fost nici pe departe gazda unor confruntări foarte dure. Astfel, arbitrul sloven Damir Skomina nu a arătat niciun cartonaș galben pe durata celor 90 de minute ale timpului regulamentar, iar un parior inspirat a profitat din plin de lipsa de durități din teren și de calmul ex-iugoslavului. A avut curajul de a miza pe un meci fără cartonașe galbene, iar cota oferită de Betano, 56, i-a adus un câștig pe măsura intuiției.

Leave a Reply