Boston Celtics, mare favorită în meciul doi din finala NBA

Duminică noapte are loc al doilea meci din finala NBA, cu Boston Celtics gazdă contra celor de la Dallas Mavericks. Iubitorii baschetului se bucură pe Betano de promoția ”Avans 20 de puncte”, prin intermediul căreia un bilet poate fi declarat câștigător înaintea finalului partidei respective.

Cum funcționează promoția ”Avans 20 de puncte”

Oferta „Avans 20 de puncte” se aplică pariurilor din baschet plasate înainte de meci pe Câștigător, ca gazdele sau oaspeții să câștige, așa cum vom vedea în cazul de mai jos. În acest caz, dacă echipa pe care ai pariat că va câștiga meciul ajunge în orice moment la un avans de 20 de puncte pe tabelă, atunci câștigi automat fără să aștepți finalul partidei

Boston Celtics a câștigat primul meci al finalei, de asemenea pe teren propriu, cu un categoric 107-89, iar ”verzii” pornesc din nou ca favoriți în al doilea duel cu Dallas Mavericks din finala NBA.

În pofida celor 30 de puncte reușite de Luka Doncic, liderul formației din Dallas, cei de la Mavericks nu au putut pune frână tăvălugului verde.

Statistica este de partea celor de la Celtics după câștigarea primului meci din finala NBA. În proporție de 70 la sută în istorie echipa care a început cu dreptul a ajuns să câștige finala.

Ultimele cinci meciuri directe au fost câștigate de Boston Celtics, de fiecare dată cu peste o sută de puncte marcate.

Mavericks a învins ultima oară pe Celtics în 13 martie 2022, cu 95-92, în TD Garden din Boston.

Slovenul Luka Doncic este principalul marcator din echipa Dallas Mavericks, cu o medie de 33.9 puncte pe meci. În șapte din ultimele opt meciuri disputate Doncic a marcat peste 30 de puncte.

Boston Celtics a pierdut două meciuri pe teren propriu în playoff-ul NBA din acest sezon, 111-101 cu Miami Heat și 119-94 cu Cleveland Cavaliers, de fiecare dată în al doilea joc din serie.

Super Cote mărite

Super Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante din sportul mondial, cum este cazul finalei din NBA, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor. Spre exemplu, la meciul doi dintre Celtics și Mavericks se acordă o super cotă mărită pe miza că Luka Doncic reușește peste 35 de puncte, caz în care cota este de 3.20 în loc de 2.65!

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Pe Betano poți urmări, printre altele, și meciurile de baschet din NBA și, în timpul transmisiei LIVE poți paria direct din ecranul principal fără a fi nevoit să ieși din meci cu riscul de a pierde astfel o fază importantă.