Suedia – Danemarca, ofertă specială și streaming LIVE pe Betano

Finală nordică în Egipt! Ultimul act al Campionatului Mondial de Handbal Masculin se va juca între cele două țări vecine, Suedia și Danemarca! Învingătoare în urma unor semifinale spectaculoase, ambele echipe sunt gata pentru o nouă reprezentație aprinsă pe semicerc, live duminică, pe Betano de la ora 18:30 alături de o ofertă exclusivă pe piața pariurilor sportive online din România.

Suedia, ajunsă în finală după un parcurs fără înfrângere la acest turneu final în care a însumat trei victorii și două egaluri, a trecut fără mari probleme în semifinale de Franța, reușind să se impună, scor 32-26. Legitimat la clubul din Germania, Flensburg, Hampus Wanne a impus ritmul de joc pentru nordici, reușind 11 goluri, fiind și cel mai bun marcator al semifinalei. În plus, Wanne este golgheterul Suediei la această ediție de CM, având nu mai puțin de 48 de reușite de-a lungul competiției.

Danemarca s-a calificat în ultimul act al turneului final din Egipt după o semifinală dramatică împotriva Spaniei, câștigată, scor 35-33. Victorii pe linie pentru echipa lui Nikolaj Jacobsen în Cairo, învingând, pe rând, Qatar, Japonia, Croația și Egipt. Danezii au beneficiat de forma excelentă a lui Mikkel Hansen, autor a 12 goluri, ajungând la cota 41 la acest turneu final, dar și de prestația extraordinară a lui Niklas Landin între buturi.

Suedia – Danemarca, ofertă aparte pe Betano

Ca de fiecare dată, în cazul meciurilor importante din sportul românesc și cel internațional, oferta Betano pentru finala Campionatului Mondial de Handbal Masculin cuprinde cote speciale pentru toate evenimentele importante din cadrul partidei. Pe lângă piețele clasice și sutele de opțiuni la pariuri sportive online, Suedia – Danemarca vine pe Betano cu linii individuale pentru jucători, dueluri între jucători, cote pentru golgheterul meciului, cartonașe roșii, eliminări și linii de eliminări în meci. Atmosfera se anunță una aparte în Egipt, iar cotele sunt pe măsură! Cel mai bun să învingă!