Sporting Braga Betano

Zi de fotbal și pariuri! Principalele evenimente ale zilei

Zi de zi fotbal și nu numai. Suntem asaltați de sporturile favorite zi de zi, iar acest lucru poate doar să ne bucure. Să ne decidem a fost greu, dar noi îți vom indica cele mai interesante partide ale zilei, iar tu ai liberul arbitru să alegi din oferta Betano.

1.Śląsk Wrocław – Cracovia Kraków

Cu șase etape rămase pâna la finalul sezonului în Ekstraklasa, lupta pentru un loc de Europa League continuă, iar Cracovia Kraków, echipă la care evoluează românii Sergiu Hanca și Cornel Râpă, dar și fostul jucător al Politehnicii Iași, Florian Loshaj, se află în bătălia pentru o poziție europeană. Primul obstacol spre un sezon 2020/21 european este deplasarea de la Śląsk Wrocław, fosta adversară din Europa League a Rapidului. Cracovia a câștigat doar unul din cele cinci meciuri de la reluarea sezonului, iar acest lucru este doar o ușoară îmbunătățire a formei lor de dinainte de pauza forțată, în care aveau o serie de 4 înfrângeri la rând. Gazdele de astăzi sunt neînvinse în ultimele 6 partide jucate pe teren propriu, iar ultimele patru meciuri directe jucate acasă împotriva elevilor lui Michal Probierz s-au terminat cu victoria celor de la Śląsk.

Cote Betano 1×2: 2.50 – 3.10 – 2.95

2.Malmö FF – AIK Stockholm

Duel tare în sferturile de finală ale Cupei Suediei, unde Malmo și AIK sunt dornice de un loc în semifinalele competiției. Malmö vine după un rezultat de egalitate în campionat, 2-2 în fata celor de la Varbergs BoIS.
AIK vine cu un moral ridicat după o victorie 2-0 contra celor de la Hammarby și au 4 victorii din ultimele 5 partide jucate. În ultimele 6 deplasări, AIK au înscris 11 goluri, echipa oaspete marcând în fiecare meci, primind 7 goluri.

Meciul este LIVE Stream pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 1.73 – 3.50 – 4.65

3.Chelsea – Manchester City

Chelsea se află la două puncte distanță de locul 5 ocupat de Manchester United, după ce “Diavolii Roșii” au câștigat partida contra celor de la Sheffield.
Manchester City au marcat opt goluri fără a primi vreunul în primele două meciuri de la reluarea fotbalului în Premier League. Elevii lui Pep Guardiola sunt în formă și pregătiți pentru a-și lua revanșa pentru înfrângerea cu 2-0 suferită în deplasarea din sezonul trecut pe Stamford Bridge.

Cote Betano 1×2: 4.10 – 4.10 – 1.80

4.Sporting Braga – Vitória de Guimarães

Sporting Braga a fost din nou inficientă împotriva celor de la Famalicão etapa trecută și rămâne pe locul 4 al clasamentului din Primeira Liga. Oamenii lui Custódio au avut parte de performanțe dezamăgitoare de la reluarea fotbalului, iar serie de meciuri fără victorie ar putea continua și în această seară.
Dincolo, Vitória SC se avântă în acest meci după o serie de 3 partide consecutive încheiate la egalitate. Cu toate acestea, jocul elevilor lui Ivo Vieira arată mai bine decât al gazdelor și ar putea pleca cu cele trei puncte din “Derby do Minho”.

Meciul este LIVE Stream pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 2.10 – 3.50 – 3.50

5.Betis Sevilla – Espanyol Barcelona

Betis nu a câștigat încă niciun meci de la reluarea fotbalului în LaLiga, performanță care l-a costat pe Rubi locul pe banca andaluzilor după înfrângerea cu 1-0 pe terenul celor de la Athletic Bilbao.
În singurul meci jucat pe teren propriu de la reluarea campionatului, Betis a remizat 2-2 cu Granada, trei din cele patru goluri ale partidei fiind marcate în ultimele 5 minute de joc.
De cealaltă parte, Espanyol se deplasează pe Estadio Benito Villamarin din postura de “lanternă roșie” în LaLiga și speră la o victorie care să îi țină în cărțile pentru salvarea de la retrogradare.

Meciul este LIVE Stream pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 2.15 – 3.40 – 3.45

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, opțiuni de Cash Out și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Așadar, ți-ai pregătit pronosticurile pentru astăzi?

Leave a Reply