Weekend-ul începe în forță pe Betano: cotă de trei cifre cu Bet Builder pe patru meciuri de fotbal!

Etapa a 10-a din Liga programează vineri, 22 septembrie, duelurile FCU Craiova 1948 – Oțelul Galați și Dinamo – Farul, dar prima zi din weekend aduce în prim plan și două meciuri extrem de interesante din fotbalul european. În Ligue 1 se joacă un important derby din sud, AS Monaco – OGC Nice, pentru ca din La Liga să avem un derby basc între Deportivo Alaves și Athletic Bilbao. Pe Betano, cu Bet Builder activat, poți paria pe mai multe meciuri, pe același bilet, pentru o cotă dintre cele mai atractive, cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, zece pariuri, același bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de vineri, 22 septembrie, am ales patru meciuri pe un singur bilet, cu Bet Builder. Lângă cele două partide programate în Liga 1 am alăturat două derby-uri locale, unul din sudul Franței și un altul din Țara Bascilor.

FCU Craiova 1948 – Oțelul Galați (vineri, 18:00)
Rezultat final – Egal (cota 3.40)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.80)
FCU Craiova cornere – Peste 4.5 (cota 1.78)

Fără antrenor principal, FCU Craiova 1948 vine după două victorii fără gol primit, 4-0 cu Farul pe teren propriu și 1-0 cu Dinamo în deplasare. Oțelul Galați n-a obținut niciun succes de la revenirea în prima ligă, echipa pregătită de Dorinel Munteanu adunând șapte remize și o înfrângere. Echipa gălățeană este neînvinsă în deplasare. Ambele echipe au marcat în patru din cele cinci meciuri disputate de FCU Craiova pe teren propriu în actualul sezon.

Dinamo – Farul (vineri, 21:00)
Rezultat final – Farul (cota 1.93)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.98)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.80)

Dinamo n-a mai câștigat de trei meciuri și a pierdut ultimele două partide fără să marcheze vreun gol. O singură victorie a obținut Dinamo pe teren propriu în cele cinci meciuri din actualul sezon, 1-0 cu Botoșani. În rest, un egal și trei înfrângeri în meciurile ”câinilor” de acasă. Campioana Farul are o victorie și patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri din campionat. ”Marinarii” n-au marcat în ultimele două meciuri de Liga 1.

Monaco – Nice (vineri, 22:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.70)
Ambele echipe marchează – Da (cota 1.60)

AS Monaco, liderul la zi din Ligue 1 după cinci etape, primește vizita celor de la Nice, echipa de pe locul patru. Doar două puncte despart cele două rivale din sudul Hexagonului. Monegascii au marcat cel puțin două goluri în cele cinci meciuri de campionat de până acum. După trei remize în primele trei etape pentru Nice au urmat două victorii la rând, printre care și succesul de pe Parc des Princes contra campioanei PSG din ultima etapă. Sezonul trecut Nice s-a impus cu 3-0 în Principat.

Deportivo Alaves – Athletic Bilbao (vineri, 22:00)
Șansă dublă – 1X (cota 1.70)
Ambele echipe marchează – Da (cota 1.91)

Două victorii și trei înfrângeri este bilanțul celor de la Alaves în actualul sezon de La Liga. Ambele victorii au fost obținute pe teren propriu, 4-3 cu Sevilla și 1-0 cu Sevilla. După înfrângerea din prima etapă 2-0 cu Real Madrid pe teren propriu pentru Bilbao au urmat trei victorii și o remiză. Echipa din Bilbao este neînvinsă în deplasare sezonul acesta.

Cota 175

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile de mai sus programate vineri, 22 septembrie, poți ajunge la o cotă cumulată de 175.59, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 8.779,75 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele zece pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la Dinamo – Farul

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului restanță Dinamo – Farul, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Miza înapoi la 0-0

Pe Betano, un scor alb la finalul meciului reprezintă întotdeauna un adevărat ”colac de salvare”.  Pariază înainte de debutul unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final va fi 0-0, Betano îți va returna miza! Promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar în cazul pariurilor simple pe fotbal.