Cotă 30 pe Betano, cu Bet Builder, la restanța Hermannstadt – FCSB din Liga 1

Echipele Hermannstadt și FCSB se vor înfrunta, joi seara, de la ora 20:00, într-o partidă restanță din etapa a 5-a în Liga 1. Meci amânat la momentul respectiv pentru a permite roș-albaștrilor să pregătească parcursul din preliminariile Conference League. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate până la zece pariuri dintr-un singur meci, pe același bilet, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, cinci pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de joi, 21 septembrie, am ales meciul Hermannstadt – FCSB, partidă restanță din Liga 1. Cu Bet Builder activat am ales cinci piețe diferite de pariere pentru o singură cotă, pe același bilet.

Hermannstadt – FCSB (joi, 20:00)
Rezultat final – FCSB (cota 2.02)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.78)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.85)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.10)
Marcator – Florinel Coman oricând (cota 3.65)

FCSB este echipa aflată pe primul loc în clasament după disputarea a opt meciuri, cu două puncte avans față de rivala CFR Cluj. Echipa din Sibiu ocupă locul șapte înaintea restanței cu FCSB, având 12 puncte adunate în opt partide.

Hermannstadt vine după patru meciuri fără înfrângere în campionat, interval în care trupa pregătită de Marius Măldărășanu a înregistrat trei remize la rând și o victorie, 3-1, cu Voluntari, la chiar precedentă apariție pe ”Municipal”, în fața propriilor suporteri.

FCSB a legat două victorii fără gol primit după singura înfrângere de până acum în actualul sezon, 2-1 în deplasare cu UTA. Roș-albaștrii au trecut pe teren propriu de Universitatea Craiova (3-0) și a învins în deplasare pe campioana Farul (1-0).

Trei victorii și o înfrângere este bilanțul celor de la FCSB în deplasare sezonul acesta.

Hermannstadt a pierdut un singur meci din cele patru disputate pe teren propriu, 1-0 cu Farul, la chiar prima apariție în fața fanilor. De atunci, sibienii au adunat două victorii și o remiză în disputele cu UTA, Universitatea Cluj și Voluntari.

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă jucători din lotul pregătit de Elias Charalambous, cu trei goluri marcate sezonul acesta în campionat. Două dintre reușite au fost în deplasare, cu UTA și FCU 1948.

Meciuri directe

FCSB s-a impus în ultima deplasare cu Hermannstadt, cu 1-0, printr-un gol marcat de Omrani, în minutul 75.

O singură remiză s-a înregistrat în ultimele șase meciuri directe, în toate competițiile. Un 2-2 sezonul precedent pe terenul celor de la FCSB.

A fost doar unul din cele două meciuri în care ambele echipe au marcat din ultimele șase dispute directe.

Cota 30

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul restanță dintre Hermannstadt și FCSB, în Liga 1, poți ajunge la o cotă cumulată de 30.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.500,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului de joi seara (20:00). De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la Hermannstadt – FCSB

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului restanță Hermannstadt – FCSB, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă ai plasat un pariu pe victoria uneia dintre echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți.