Weekend-ul derby-urilor pe Betano! Vino să vezi ce șanse au favoriții tăi

Cel mai așteptat sfârșit de săptămână al acestei toamne a sosit! Nu mai puțin de 5 derby-uri de top se joacă în cele mai tari campionate de pe continent și în competiția internă. Trăiește la Cote Maxime spectacolul acestui weekend pe Betano cu ofertă completă de pariere, BetCombo, CashOut 100% (înainte de meci) și Cote cu Marjă 0%!

 

FC Barcelona – Real Madrid, Manchester United – Liverpool, Internazionale – Juventus, Marseille – PSG și Dinamo – Rapid sunt partidele așteptate de toți fanii fotbalului în acest weekend. În afara de Dinamo – Rapid, toate meciurile se joacă duminică 24 august, făcând din această zi un adevărat regal fotbalistic.

 

 

Dinamo – Rapid, duel după șapte sezoane

Cel de-al doilea derby al Capitalei s-a disputat ultima oară în aprilie 2015, atunci când alb-roșii se impuneau în Ștefan cel Mare după autogolul lui Cmovs și golul lui Bogdan Gavrilă. Între timp, Rapid a petrecut șase sezoane în ligile inferioare, promovând anul acesta înapoi în prima divizie, după un drum care a început în Liga a IV-a.

Giuleștenii au început fulminant acest campionat, și au trecut de primele șase etape fără gol primit, învingând chiar și în derby-ul istoric cu FCSB. A urmat apoi o serie negativă pe care giuleștenii au întrerupt-o în runda trecută, în fața campioanei en-titre CFR Cluj pe care au învins-o cu 2-0. Rapid este în acest moment pe loc de playoff și poate egala provizoriu formația de pe locul secund în cazul unui succes în partida cu Dinamo de sâmbătă.

Dinamo traversează probabil una dintre cele mai negre perioade din istoria clubului, și se află pe penultimul loc al ierarhiei interne. După venirea lui Mircea Rednic, câinii au făcut un meci foarte bun pe teren propriu cu UTA, atunci când s-au văzut egalați la ultima fază a partidei. Pentru Rednic a urmat apoi partida de la Mediaș, când jucătorul Gazului, Ronaldo Deaconu a reușit două goluri de excepție în doar două minute. Dinamo nu a mai câștigat din august și este obligată de istorie și de blazon să facă puncte esențiale în derby-ul cu Rapid.

 

Primul “El Clasico” în 14 ani fără Messi sau CR7

În decembrie 2007 avea loc ultimul meci între cele două fără Messi sau Cristiano Ronaldo în teren. Galacticii se impuneau atunci prin golul brazilianului Julio Baptista, fotbalist ce a fost și în lotul CFR-ului în urmă cu 3 sezoane. De atunci, derby-urile au fost sub zodia duelului dintre Messi și Cristiano Ronaldo, considerați unii dintre cei mai mari fotbaliști din istoria fotbalului.

FC Barcelona l-a pierdut pe Leo Messi în vara recent încheiată după ce acesta nu și-a prelungit înțelegerea cu formația blaugrana și a semnat gratis la PSG. Catalanii acuză șocul pierderii unuia dintre cei mai buni fotbaliști din istorie și nu au un început de stagiune pe măsura numelui. Barça ocupă doar poziția a șaptea în ierarhia din Spania după opt runde în care n-a reușit să-și găsească constanța. La fel stau lucrurile și în Liga Campionilor acolo unde mai întâi Bayern Munchen și mai apoi Benfica Lisabona au surclasat clar echipa pregătită de Ronald Koeman. Formația blaugrana a câștigat ultima oară în El Clasico, în martie 2019.

Madrilenii sunt doar la trei puncte în spatele liderului Real Sociedad, însă au un meci mai puțin disputat. Galacticii au cedat surprinzător toate punctele în runda trecută, pe terenul lui Espanyol, scor 2-1 și cu un Karim Benzema în formă de zile mari, vor forța o victorie în fața Barcelonei pentru a face uitat acel episod. După victoria lejeră de pe terenul lui Shakhtar de la mijlocul săptămânii, Realul va pleca cu un ușor avantaj de moral în partida de duminică, dat fiind și faptul că aceștia au câștigat precedentele trei confruntări directe cu Barcelona

 

Derby-uri cu Messi și CR7 în Anglia, Italia și Franța

În Anglia, pe Old Trafford, se vor întâlni cele mai de succes echipe din istoria fotbalului englez, Manchester United și Liverpool. “Cormoranii” n-au pierdut încă niciun meci în campionat și ocupă poziția a doua în clasament, în timp ce formația pregătită de Solskjaer n-a mai reușit să câștige de trei runde și ocupă doar locul al șaselea. Diavolii se bazează pe Cristiano Ronaldo, deja legendă a clubului din nord-vestul insulei. Portughezul a înscris dejas de șase ori în opt apariții pentru United, de la revenire. Nu mai puțin de 11 goluri s-au înscris în precedentele două confruntări directe așa că ne așteptăm la un regal din partea ambelor formații.

“Derby d’Italia” este partida etapei în Cizmă. Campioana en-titre, Internazionale și multipla campioană Juventus Torino se întâlnesc pe Giuseppe Meazza în meciul ce poate suna revenirea pentru torinezi. După un început slab de stagiune, Juventus are în acest moment patru succese consecutive și o poate egala la puncte pe rivala Inter în eventualitatea unui succes. De partea cealaltă, elevii lui Simone Inzaghi au o singură victorie în ultimele trei runde și au pierdut legătura cu fruntea plutonului, cel puțin pentru moment. Bianconeri au câștigat trei din ultimele patru dueluri directe, însă vor pleca cu șansa a doua în confruntarea de duminică.

Le Classique este confruntarea din Hexagon dintre Olympique de Marseille și PSG, cele mai importante nume ale fotbalului francez. Parizienii au avut o vară fructuoasă și au adus pe Parc des Princes nume precum Hakimi, Wijnaldum, Sergio Ramos sau Lionel Messi. Echipa lui Pochettino are un început ideal de stagiune și a luat deja un avans de nouă puncte față de locul secund, ocupat de RC Lens. De partea cealaltă, formația pregătită de Marcelo Bielsa ocupă poziția a treia în ierarhia din Hexagon și poate reduce diferența de zece puncte care o separă de clubul din Capitala Franței. OM a câștigat o singură dispută din ultimele zece împotriva parizienilor, chiar în startul sezonului trecut.

 

CÂȘTIGĂ 100.000 DE LEI CASH LA BETANO MASTER

Dinamo București – Rapid București, FC Barcelona – Real Madrid, Manchester United – Liverpool, Internazionale – Juventus și Marseille – PSG sunt partidele care îți pot aduce Bonusuri fără rulaj și Bani Cash. Nu rata startul și înscrie-te GRATUIT la cel mai tare concurs de predicții. Spune-ne pronosticurile câștigătoare și pune mâna pe Free Bet-urile fără rulaj sau pe Marele premiu de 100.000 LEI!