Sweet Bonanza

Creatorul de jocuri de tip slot Pragmatic Play ți-a pregătit un joc de păcănele dulce și colorat, cu simboluri de fructe și alte elemente atractive. Atmosfera antrenantă te face să uiți de griji și să te bucuri cu entuziasmul unui copil fascinat de fructe și bomboane. Acum poți să te amuzi jucând online la Betano acest slot deosebit de distractiv.

Grafică, animație, fond sonor

Slotul video Sweet Bonanza este un joc clasic, cu 5 linii și 6 coloane, destul de interesant din perspectiva câștigurilor. Dungile roșii și albe asemănătoare cu bastonul colorat de zahăr sunt  pe marginea spațiului de joc, unde găsești diferite simboluri: fructe și bomboane colorate, care se rotesc pe un fundal asemănător cerului senin. Tema muzicală a jocului este destul de banală însă atmosfera apetisantă de poveste te va atrage în joc, mai ales că e vorba de câștiguri substanțiale.

Simboluri de joc

Pictogramele principale ale slotului sunt fructele (strugurii, mere, banane, prune și pepene verde) cu o valoare moderată. Există și o serie de simboluri mai valoroase, care includ bomboanele albastre, verzi, violet și roșii. Simbolul Lollipop- adică o acadea, are rol de Scatter, iar Candy Ball este multiplicatorul. Există, de asemenea, funcția Tumble, care este destul de cool. Bomboana în formă de inimioară îți poate oferi premii care iți multiplică și 50 de ori suma pariată inițial.

Cum joci Sweet Bonanza?

Slotul Sweet Bonanza îți pune la dispoziție variante de pariere flexibile iar jocul  de păcănele este bun atunci când alegi să pariezi pe sume mai mici. Înainte de a savura câștigurile, îți setezi pariurile făcând clic pe butoanele +/-, care vor deschide un panou de pariuri separat, unde poți alege valoarea pariului. Dacă te-ai plictisit să apeși butonul de rotire tot timpul, alege butonul de pariere automată.

Fiecare bomboană are atașată la simbol o anumită caracteristică specială –  un multiplicator de câștig în valoare între 2x și 100x. Dacă obții mai multe simboluri de bomboane, poți tinde la marele premiu, căci slotul îți oferă o plată maximă de 21.100x. Acest câștig este obținut cu multiplicatori care sunt adăugați unul altuia, și înmulțiți cu valoarea totală câștigată.

Bonusuri și opțiuni suplimentare

Slotul Sweet Bonanza oferă  jucătorilor bonusuri atractive.  Când apar 4 sau mai multe acadele, oriunde pe role, rotirile gratuite vor fi activate și vei câștiga 10 rotiri gratuite. Dar în timpul acestor rotiri, dacă apar încă 3 împrăștieri pe role, vei câștiga 5 rotiri gratuite suplimentare. Simbolul Candy Ball, care este multiplicatorul, își joacă rolul excelent și este disponibil numai în timpul rotirilor gratuite.

Funcția Tumble este o caracteristică care face ca simbolurile să explodeze de sus, în loc să se rotească. Deci, atunci când obții o combinație câștigătoare, simbolurile vor apărea printre cele existente, făcându-și loc pentru altele noi. Această caracteristică nu are sfârșit sau limită atâta timp cât există o combinație câștigătoare.

Concluzii

Dacă vrei să încerci un slot amuzant și colorat, cu o rată de returnare la jucător ( RTP) destul de generoasă, de 96.51%, atunci cu siguranță Sweet Bonanza de la Pragmatic Play te va captiva. Șansele bune de câștig și aerul jucăuș al jocului îl fac potrivit pentru jucătorii începători dar și pentru cei cu experiență.

Leave a Reply