Derby-ul Betano se joacă în Bănie! Cote Maxime pentru duelul etapei a 17-a

 

Cele două formații se înfruntă în a doua rundă a returului sezonului regular, pe Ion Oblemenco, duminică de la ora 20:30. Vino pe Betano, acolo unde am pregătit o Misiune Exclusivă pentru derby-ul etapei din prima ligă a Romaniei.

Meciul poartă o aură aproape decisivă pentru rămânerea în cursa spre titlu, având în vedere avansul pe care liderul CFR îl are deja, dar și cel pe care îl poate lua după această rundă. Feroviarii vor juca luni pe teren propriu împotriva lanternei roșii, Academica Clinceni.

În partida din tur, disputată la finalul lunii iulie pe Arena Națională, roș-albaștrii s-au impus fără probleme cu scorul de 4-1. Lucrurile pare că s-au schimbat de atunci, oltenii devenind o echipă ceva mai consistentă sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. La acest moment, Universitatea Craiova are cel mai bun atac al competiției interne, cu cele 30 de goluri marcate în 16 etape.

 

 

ROȘ-ALBAȘTRII PLEACĂ CU ȘANSA A DOUA, ÎNSĂ AU BILANȚ POZITIV ÎN DUELURILE DIRECT

Istoricul partidelor disputate între cele două formații de la revenirea Craiovei în prima ligă arată entuziasmant pentru bucureșteni. Din cele 26 de meciuri, FCSB s-a impus în 19 dintre acestea, iar Craiova doar de patru ori. Cele mai rare au fost rezultatele de egalitate, acestea înregistrându-se doar de trei ori. În acest sezon, bilanțul roș-albaștrilor în meciurile disputate afară este unul destul de ezitant, FCSB a obținând trei egaluri, trei remize și două înfrângeri atunci când nu a jucat pe propriul teren.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova a arătat prestații solide pe teren propriu în acest sezon, aceștia adunând șase victorii, un egal și o singură înfrângere în fața propriilor suporteri. De asemenea, la ultimul derby disputat pe Arena Leilor, alb-albaștrii s-au impus cu un sec 2-0, în luna aprilie a acestui an. Mai mult decât atât, formația lui Laurențiu Reghecampf a marcat cinci goluri pe meci în ultimele trei etape disputate acasă: 5-0 vs Dinamo, 5-0 vs Academica Clinceni și 5-2 vs CS Mioveni. Toate aceste date luate în considerare, îi fac pe olteni ușor favoriți la victorie în partida de duminică, chiar dacă adversarii sunt neînvinși de nouă etape.

Rezultat final

  • 1 – 2.20 X – 3.35    2 – 3.40

Total Goluri Universitatea Craiova

  • Peste 1.5 – 2.22

 

 

23 DE GOLURI ÎN ULTIMELE 10 DUELURI DIRECTE

Aflate în rolurile principale în lupta pentru titlu în ultimele sezoane, duelurile dintre Universitatea Craiova și FCSB promit spectacol. Începând cu finalul sezonului 2018-2019 și până la această partidă, s-au înscris nu mai puțin de 23 de goluri în derby-urile dintre cei doi granzi. Atmosfera se anunță aparte, iar cotele sunt pe măsură!

În plus, mai este de menționat și faptul că cele două echipe au cele mai bune atacuri ale actualei stagiuni, cumulând împreuna 59 de goluri în 16 runde. Dintre atacanții ce vor fi protagoniști în Derby, Andrei Ivan este cel mai bun marcator. Jucătorul Craiovei a marcat de opt ori în actuala stagiune și este pe poziția a doua în clasamentul golgheterilor, la o lungime în spatele lui Jefte Betancor, vârful Farului.

Pariază cu BetCombo pe Derby-ul Betano de duminică, combinând până la șapte pariuri din Derby pe un singur bilet, iar noi te răsplătim cu un Free Bet pentru a-ți susține LIVE favoriții în cel mai tare meci ale etapei! Pe Betano ai piețe variate pentru a miza pe spectacol în derby-ul din weekend:

Total Goluri                                                                                                              

  • Peste 2.5 – 2.18                         

Ambele echipe înscriu

  • Da (GG) – 1.88 

Marchează oricând în meci

  • Andrei Ivan – 3.20

 

Avem așadar toate premisele pentru ca Derby-ul Betano de duminică să se ridice la înălțimea așteptărilor. Ambele echipe și-au exprimat în mod clar obiectivul comun pentru acest sezon – titlul de campioană. Dacă istoricul recent al partidelor dintre cei doi granzi ne-a învățat un lucru, acela este că fiecare confruntare adună ambiții și orgolii istorice care sunt puse la treabă în lupta pentru trofeul suprem.

 

Susține-ți echipa favorită pe Betano, în cel mai așteptat meci al acestui sfârșit de săptămână, și poți câștiga un Bonus pentru pariuri LIVE pe spectacolul din Derby! Pe cea mai bună platformă de pariuri online din lume, sportul se trăiește la Cote Maxime cu Streaming LIVE, BetCombo (pre-meci și LIVE), Cote cu Marja 0%, mii de opțiuni de pariere și retrageri în maximum 3 ore! În plus, dacă pronosticul tău nu se află în ofertă, poți oricând să apelezi la funcția “Cere un Pariu”, unică în România.