Trei motive să urmărești finala Cupei României Betano pe Facebook, Youtube și la stadion!

Ne place fotbalul și ne plac surprizele, așa că te așteptăm la finala Cupei României Betano cu multă distracție, pentru că e Fun să fii Fan! Spectacolul pregătit va fi total, cu evenimente pregătite de sponsorul principal al competiției, Betano, pe paginile sale de Facebook și Youtube, dar și pe stadion! Ai toate motivele să te distrezi la meciul de gală programat pe 24 mai , la Sibiu, pe Stadionul Municipal, dintre Sepsi Sf. Gheorghe și U Cluj.

Betano a devenit sponsorul principal al Cupei, oferind și numele competiției – Cupa României Betano – din acest sezon. Cu experiență și implicare în sport de peste 10 ani, acest operator european de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online vine în sprijinul fanilor cu evenimente dedicate pe finala Cupei, din dorința de a sprijini sportul, dar și pe oamenii de suflet aflați în jurul său: suporterii.

Experiența oferită de Betano va fi completă, atât pe stadion, dar și în afara lui. Așadar, care vor fi cele mai importante evenimente de care te vei putea bucura la finala Cupei? Iată-le mai jos.

  1. Hai la stadion! Momente în premieră pentru suporteri, în fotbalul din România!Finala va fi un spectacol în sine, pe teren, între ”U” Cluj și Sepsi, dar Betano a pregătit suporterilor multe surprize, unice și în premieră în fotbalul românesc.

Pentru cei care au bilet pe stadion spectacolul va fi garantat. Poți să faci o poză cu Trofeul Cupei României, să trăiești Experiența VR Betano, să ne arați care este cântecul tău preferat din galerie la Corul Suporterilor, să te Antrenezi ca un Jucător, să te joci la un Glow Machine (macara cu care ridici premii dintr-o cutie). Hai la stadion, iar echipa Betano își va oferi gratuit toate aceste experiențe unice.

Pauza meciului va fi una spectaculoasă, cu un show live cu peste 200 de drone. Va fi cel mai mare show cu drone organizat vreodată pe un stadion din România.

  1. Nu te duci la meci? Nici o problemă, te poți bucura de el online!

Dacă nu ajungi la meci, paginile oficiale de Facebook și Youtube ale Betano îți vor garanta o experiență exclusivă.

Finala va fi prefațată cu începere de la ora 19:00, de o emisiune LIVE cu Ciprian Marica și Andrei Ciobanu, care îi vor avea ca invitați speciali pe foștii mari internaționali Miodrag Belodedici (de la ora 19:45) și Marius Niculae (de la ora 22:15).

De asemenea, vei pute urmări finala Cupei României live în comentariul live al lui Theo, Andu, Bolocan.

  1. Oferă exclusivă pentru un meci cu mai multe emoții

Indiferent că vei fi la stadion sau acasă, Betano îți oferă cadoul perfect pentru a trăi meciul la cote maxime. Ia-ți la meci deviceul preferat, accesează siteul sau aplicațiile de iOS sau Android ale Betano și primește cadoul special.

Dacă te vei înregistra pe Betano înainte de meci sau pe durata sa, vei primi gratuit, fără a depune în cont nici un leu, un bonus în valoare de 77 de lei. Vei putea juca acești 77 de lei pe finala Cupei, jucând un bilet simplu sau folosind Bet Builder, cu o cotă de minimum 4.00, iar dacă vei câștiga își vei putea retrage direct banii, fără alte condiții.

Dacă a pregătit ceva pentru clienții noi, nici actualii membri ai Betano nu au fost uitați. Orice membru al Betano va primi banii înapoi pe price pariu cu cotă de minimum 3.00 plasta pe finala Cupei, dacă pariul va fi necâștigător, în limita a de 50 lei.

Oricum vei juca pe finală, pe Betano, vei câștiga!