Farul, noua campioană în Liga 1 după o răsturnare spectaculoasă cu FCSB

Penultima etapă din Playoff, în Liga 1, a dus la stabilirea unei noi campioane în România. Condusă pe teren propriu de FCSB cu 2-0, echipa Farul Constanța a întors spectaculos rezultatul. Un meci care în Betano a fost câștigător pentru toată lumea prin oferta Betano Avantaj.

Cum funcționează Betano Avantaj

Echipa pe care ai pariat are două goluri avans în meci? Atunci pariul tău e câștigat fără să mai aștepți finalul, chiar dacă formația adversă marchează sau chiar întoarce rezultatul.

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Concret, la meciul Farul – FCSB încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-2, echipa bucureșteană a avut 2-0 pe tabelă în minutul 18, după golurile marcate de Adrian Șut și Andrea Compagno.

Moment în care pariurile plasate pe victoria celor de la FCSB s-au făcut automat verzi, adică au fost declarate câștigătoare, cu mențiunea că în oferta Betano Avantaj nu au intrat pariurile care au beneficiat de Mega Cote.

Astfel, cu o etapă înaintea finalului de sezon din Liga 1, Farul Constanța este noua campioană a României, având un avans de patru puncte față de FCSB.

O formație care a dominat prima parte a meciului, dar care a încasat apoi trei goluri din tot atâtea erori individuale.

Pentru al doilea an consecutiv titlul din Liga 1 se decide înaintea ultimei etape. O rundă finală care va programa, printre altele, duelul FCSB – Rapid, dar și meciul între fosta și actuala campioană, CFR Cluj – Farul.

Premier League – Manchester City, din nou campioană

Finalul săptămânii a dus la tranșarea luptei pentru titlu și în Premier League, acolo unde Manchester City n-a mai așteptat deznodământul meciului de acasă cu Chelsea (1-0). ”Cetățenii” au celebrat câștigarea celui de-al treilea titlu consecutiv în Premier League cu o zi înaintea, profitând de înfrângerea lui Arsenal la Nottingham.

În altă ordine de idei, Liverpool a pierdut două puncte importante în lupta pentru o clasare în topul patru, după remiza înregistrată pe teren propriu cu Aston Villa (1-1). De pasul greșit al ”cormoranilor” a profitat Manchester United (1-0 în deplasare cu Bournemouth).

Înfrângere istorică pentru FC Barcelona

Echipa FC Barcelona a primit trofeul de campioană în La Liga după meciul de pe teren propriu cu Real Sociedad, o partidă câștigată de gruparea bască, cu 2-1. Este prima victorie obținută de Sociedad pe Nou Camp din anul 1991. Un succes care menține echipa din San Sebastian pe loc de Liga Campionilor.

Învinsă în deplasare de Valencia (1-0), Real Madrid a pierdut locul doi în clasament, fiind depășită cu un punct de rivala Atletico Madrid, formație care a câștigat autoritar disputa de acasă cu Osasuna (3-0).

Schimbare de lider în Bundesliga

Cu o etapă înaintea finalului de sezon din Bundesliga avem un nou lider în clasament. Borussia Dortmund s-a impus autoritar pe terenul lui Augsburg (3-0) și trece în fruntea ierarhiei, profitând de înfrângerea rivalei Bayern Munchen pe teren propriu cu Leipzig (1-3).

Dortmund are două puncte în fața lui Bayern și avantajul terenului propriu în ultima etapă când va întâlni pe Mainz. Un meci care ar putea aduce primul titlu la Dortmund după o așteptare de 11 ani. Bayern va juca în deplasare la Koln.

Lupta pentru evitarea retrogradării se va juca până în ultima secundă. Cu excepția celor de la Hertha, echipă deja căzută în 2.Bundesliga, nu mai puțin de cinci echipe sunt implicate în lupta pentru supraviețuire.

Pas greșit pentru Inter în Serie A

Inter Milano, finalista Ligii Campionilor, a pierdut în inferioritate numerică pe terenul campioanei Napoli, scor 1-3. Trei dintre goluri au fost marcate după minutul 80. De acest rezultat a profitat AC Milan, fosta campioană revenind la două puncte de Inter în clasament, după 5-1 pe teren propriu cu retrogradata Sampdoria. Trei echipe luptă pentru evitarea ultimului loc care duce în Serie B, cu două etape rămase de disputat până la finalul sezonului. E vorba de Lecce, Spezia și Verona.

Radu luat la țintă de Mbappe

Internaționalul român Ionuț Radu n-a putut opri ofensiva lui PSG condusă de Kylian Mbappe, în victoria obținută de liderul din Ligue 1, cu 2-1, pe terenul codașei Auxerre. Aceasta din urmă a profitat de înfrângerea suferită de Nantes acasă cu Montpellier pentru a rămâne deasupra liniei retrogradării. Cu două etape rămase de disputat, PSG are nevoie de un singur punct pentru a obține al 11-lea titlu din istorie în campionatul Franței.