depunctare liga 1 pandurii

Trei echipe din Liga 1, depunctate

Federația Romană de Fotbal a anunțat luni seară că trei echipe din Liga 1 au fost depunctate ca urmare a neîndeplinirii unor obligații financiare.

Cluburile in cauza sunt Gaz Metan Medias, ASA Tirgu Mures si Pandurii Tirgu Jiu.

Penalizarea se va aplica cu efect imediat de pe 23 decembrie, dacă până la acea dată cluburile nu vor demonstra că aveau datoriile achitate la zi catre terti sau proprii angajati la 30 noiembrie.

Cele trei echipe vor putea ataca decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (Elveția).

Penalizarea o lovește cel mai mult pe Gaz Metan Mediaș, care a aflat decizia de depunctare chiar în ziua în care juca ultimul meci din 2016 în care putea ataca primul loc din Liga 1.

Cu 37 de puncte după 20 de etape, „găzarii„ sperau să atace prima poziție în cazul unei victorii contra echipei Astra Giurgiu, luni seară. Chiar dacă va câștiga partida, pe care e poate paria LIVE pe Betano.com, echipa din Mediaș nu mai are nici o șansă de a sta peste iarnă în postura de lider al campionatului, în cazul în care depunctarea rpmâne în picioare.

La startul actualulului sezon al Ligii 1 au mai fost depunctate CFR Cluj și ASA Tg. Mureș cu câte 6 puncte și Poli Timișoara cu 14 puncte. Așadar, ASA a adunat 9 puncte de depunctare, fiind pe penultimul loc din campionat, foarte aproape de Poli.

Leave a Reply