livepool

Meciurile zilei de luni, pe Betano.com

Luni se joacă două meciuri interesante de fotbal, ambele oferite cu cote Marjă 0% pe Betano.com. Primul este Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu în Liga 1,  iar al doilea Everton – Liverpool în Premier League.

Ce sunt cotele Marjă 0%?

Marjă 0% pe Betano.com  Cotele Marjă 0% oferă profit maxim pentru pariori și sunt disponibile nu doar pentru opțiunile de pariere 1, X sa 2. „Primește cartonaș”, Jucătorul nu înscrie”, „Handicap – Cartonașe”, „Jucătorul să înscrie & Echipa să câștige” sunt alte tipuri de pariuri oferite cu Marjă 0%.

Liga 1: Mediaș – Astra

Gaz Metan Mediaș joacă luni ultimul meci din acest an, contra celor de la Astra Giurgiu. „Găzarii” pot trece pe primul lo din Liga 1, dacă înving. În ceea ce privește punctajul Mediașului, echipa ar putea suferi o depunctare de 3 puncte care i-ar putea afecta o posibilă poziție de lider în clasament, peste iarnă.

În orice scenariu, Mediașul va trage la victorie contra Astrei și este favorită la pariuri sportive, având o cotă de peste 2,80 pe Betano.com. Azdren Llullaku are o cotă de peste 3,00 pentru a înscrie în acest meci.

Astra are cinci absențe (Dandea, Boudjemaa, Fabrício, Geraldo Alves, Filipe Teixeira) și rămâne de văzut cât vor cântări acestea în economia jocului.

Premier League: Everton – Liverpool

Liverpool nu a mai pierdut cu Everton din octombrie 2010, de când a strâns 4 victorii și 7 egaluri, marcând 22 de goluri și primind doar 9. „Roșii” au 74 de victorii din cele 194 de confruntări directe, din care au pierdut 57.

Deși joacă în deplasare, Liverpool este marea favorită, cu o cotă de peste 1,90. O victorie după 6 ani a lui Everton a primit o cotă de peste 4,30 pe Betano.com.

Romelu Lukaku (Everton) a marcat în 5 din ultimele 8 meciuri contra lui Liverpool.  Acum el are o cotă de 2,90 să marcheze oricând.

Toate cotele partidei sunt aici.

Leave a Reply