Top 3 meciuri jucate pe biletul de Champions League. Cu cine va juca Viitorul?

Diseară se joacă în Champions League returul manșei a doua din Turul 2 preliminar. Sunt meciuri interesante, pe care membrii site-ului Betano.com au pariat. Tot diseară, Viitorul Constanța își va afla adversara din Turul 3 preliminar.

Toate meciurile de Champions League se pot urmări pe Betano TV cu streaming LIVE!

Pariuri live și streaming live pe Liga Campionilor, cote și meciuri din Turul 2 preliminar (19.07.2017)

Membrii site-ului Betano au pariat cel mai mult pe seara de Champions League pe victoriile echipelor APOEL, Rosenborg și Ludodoreț, așa cum arată caseta de Pariuri Populare de pe site.

Le vom trece pe toate în revistă.

Dudelange – Apoel

Apoel Nicosia va juca în deplasare cu Dudelange, după ce a câștigat prima manșă cu 1-0. Echipa care se va califica mai departe dintre cele două o va întâlni pe Viitorul Constanța, în turul al treilea, pe 25 sau 26 iulie.

Ciprioții sunt favoriți, însă în tur au câștigat greu, grație unui singur gol marcat în minutul 71. Presa din Cipru notează miercuri că echipa va fi mult mai bine pregătită diseară și, dacă va juca cel puțin la fel de bine precum a făcut-o în primul meci, nu ar trebui să fie probleme la calificare.

Meciul Dudelange – Apoel are peste 150 de tipuri de pariuri pe Betano.com, alături de cote cu Marjă 0% – cele care asigură profitul maxim pentru pariori.

Rosenborg – Dundalk

Rosenborg primește vizita lui Dundalk, campioana Irlandei, după un 1-1 în meciul tur. Norvegienii sunt favoriți la calificare, însă Dundalk țintește, prin vocea antrenorului, „una dintre cele mai mari performanțe din istoria fotbalului irlandez”.

De cealaltă parte, antrenorul lui Rosebborg, Kare Ingebrigtsen, a afirmat că „primele 20 de minute ale meciului vor fi decisive, dacă vrem să ne calificăm mai departe”.

Cele două echipe se află la al doilea meci direct din istorie.

Ludogoreț – Zalgiris

Zalgiris a câștigat cu 2-1 în tur, însă Ludogoreț este favorită diseară la victorie și calificare.

Campioana Bulgariei este forțată să câștige, pentru că la Razgrad nu se concepe o eliminare atât de timpurie. Zalgiris nu este o echipă care să pară capabilă să îi elimine pe „vulturi”, de aceea o mobilizare a gazdelor ar trebui să aducă atât victoria, cât și calificarea.

În presa bulgară speranțele sunt mari, mai ales că pe teren va fi prezent din primul minut și căpitanul Svetoslav Dyakov.

Leave a Reply