premier league stiati ca

Știați că… despre etapa de Premier League

Sâmbătă se joacă opt partide în Premier League. Chelsea – Arsenal s-a jucat de la ora 14:00, iar de la ora 17:00 încep restul.

Apasă aici pentru cotele la pariuri sportive ale etapei din Premier League.

Crystal Palace – Sunderland: Sunderland a marcat doar o singură dată din ultimele 14 meciri în deplasare mai mult de 1 gol

Everton – AFC Bournemouth: Everton a adunat până acum 22 de puncte, cu unul mai puțin față de cele cu care a terminat întregul sezon 2015/2016.

Hull – Liverpool: Hull a câștigat ultimele două partide contra lui Liverpool pe teren propriu.

Southampton – West Ham: West Ham nu a câștigat la Southampton în ultimele 7 partide. „Sfinții” nu au primit gol în 5 din ultimele 7 partide directe „acasă”.

Watford – Burnley: Bunrley a fost învinsă o singură dată în ultimele 9 partide contra celor de la Watford. Burnley a câștigat doar 1 singur punct în primele 10 etape de Premier League, un record negativ atins pentru a șasea oară în istoria acestei competiții.

West Bromwich Albion – Stoke City: Peter Crouch este în formă, a marcat de patru ori în ultimele 5 meciuri din Premier League, după 21 de apariții fără gol.

Tottenham Hotspur – Middlesbrough: Oaspeții nu au câștigat în ultimele 8 deplasări pe White Hart Lane (3 egaluri, 5 înfrângeri).

Leave a Reply