steaua astra europa league

Steaua și Astra, totul despre debutul din Europa League


Steaua București și Astra Giurgiu debutează joi seară în grupele Europa League. Iată orelele, televizările și informații de ultimă oră despre ambele partide. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive ale meciurilor de joi din Europa League, oferite de Betano.com.

Osmanlispor – Steaua București 

joi, ora 22:05, televizare ProTV, Dolce 1

Steaua va juca primul meci din Grupa L a Europa League în Turcia, contra celor de la Osmanlispor, o echipă clasată pe locul 6 în campionatul local. Steaua a ajuns în grupele Europa League după ce a fost eliminată din barajul Ligii Campionilor de Manchester City.

Osmanlispor nu a pierdut nici un meci până acum în Superliga turcă, având 5 puncte după trei etape. Este o echipă care joacă foarte bine acasă, cu jucători care luptă. Însă, precum majoritatea cluburilor din Turcia, minusul ei este jocul colectiv.

Steaua, cotă mare pentru victorie. Steaua joacă în deplasare și are o cotă la pariuri sportive de peste 4,25 la victorie, în timp ce gazdele sunt favorite cu o cotă de 1,95. Meciul beneficiază de cote mari, cu Marjă 0%, pe Betano.com, pentru opțiunile de pariere 1, X sau 2.

Înscrie Rusescu împotriva fostei sale echipe? Raul Rusescu, fostul jucător de la Steaua, joacă acum la Osmanlispor. El a marcat recent în meciul din campionatul Turciei, contra lui Trabzonspor. Contra Stelei, Rusescu are cota de peste 3,0 dacă va marca oricând în meci.

Cinci jucători lăsați acasă. Laurențiu Reghemcapd a preferat să îi lase acasă pe Marko Momvilovic, Dan Popescu, Mihai Pintilii şi Lucian Filip (accidentaţi) şi pe Robert Vîlceanu.

Lotul Stelei pentru meciul cu Osmanlispor. Florin Niţă, Edi Stăncioiu (portari), Gabriel Enache, Bogdan Mitrea, Alin Toşca, Gabriel Tamaş, Gabriel Simion (fundaşi), Vlad Achim, Antonio Jakolis, Alexandru Boruceanu, Fernando Boldrin, William de Amorim, Adi Popa, Ovidiu Popescu, Adnan Aganovic, Sulley Muniru, Wilfred Moke (mijlocaşi), Alexandru Tudorie, Florin Tănase, Bojan Golubovic (atacanţi).

Astra Giurgiu – Austria Viena

 joi, ora 20:00, televizare Dolce 1

Astra debutează acasă în Grupa E a Europa League, dar nu va juca partida la Giurgiu, din cauza gazonului necorespunzător care nu a primit undă verde din partea UEFA. Meciul va avea loc la București, pe Arena Națională.

Meciul se anunță unul echilibrat, în care Astra ar putea arăta un plus de experiență față de ceea ce a jucat până acum în cupele europene.

Antrenorul Astrei, Marius Șumudică, nu va sta pe bancă, fiind suspendat.

Jucătorul Denis Alibec este incert, având o mică accidentare, dar ar putea fi recuperat până la ora meciului, așa cum a indicat Șumudică.

Leave a Reply