liga campionilor leicester grupe

Liga Campionilor: Real Madrid câștigă dramatic, Leicester și Manchester City defilează


Grupele Ligii Campionilor au programat miercuri seară partide în care au jucat nume importante din Europa. Meciurile nu au fost lipsite de goluri și suspans.  Vezi aici cotele meciurilor din Liga Campionilor, pe Betano.com.

Grupa C
Manchester City – Borussia Moenchengladbach 4-0

După rezultatul de 7-0 de marți al celor de la FC Barcelona în Grupa C, a venit rândul lui Manchester City să arate ce poate. Echipa lui Pep Guardiola a făcut o demontrație de forță cu germanii de la Glanbach. Deși s-a anunțat un meci echilibrat, puțini au fost cei care chiar au crezut așa ceva. Iar pe teren a fost o dominare a englezilor, Aguerro a marcat un hat-trick, iar ultimul gol, cel de 4-0, a fost marcat de Iheanacho.

Citește și: Steaua și Astra, totul despre debutul din Europa League

Grupa E
Bayer Leverkusen – ȚSKA Moscova 2-2
Tottenham Hotspur – Monaco 1-2

Două rezultate supriză au fost consemnat în Grupa E. Primul din partea ȚSKA Moscova, care a plecat cu un punct de pe terenul lui Leverkusen. Conduși cu 2-0 la pauză, rușii au revenit în partea a doua grație golurilor marcate de Alan Dzagoev și Roman Eremenko.

Al doilea a fost obținut de Monaco. Învinsă cu 4-1 anul trecut în cupele europene pe terenu lui  Tottenham, echipa franceză a plecat de data aceasta cu  trei puncte din Anglia.

Grupa F
Legia Varșovia – Borussia Dortmund 0-6
Real Madrid –  Sporting 2-1

Legia Varșovia a arătat că Liga Campionilor este o competiție prea mare pentru echipele mici. Venită în grupe din calificări, Legia a fost spulberată de Borussia cu 6-0,  câte trei goluri pe repriză. Mario Goetze a reușit o dublă.

În celălalt meci al grupei, Real Madrid a fost la un pas să fie învinsă acasă de Sporting. Condusă din minutul 48 de golul marcat de Bruno Cesar, Real a reușit să egaleze în minutul 89 prin Ronaldo și apoi a avut timp să înscrie golul victoriei în minutele de prelungiri prin Alvaro Morata.

Grupa G
Club Brugge – Leicester City 0-3
Porto – FC Copenhaga 1-1

Echipa iubită în toată Europa pentru performanța de a câștiga titlul în Premier League total surprizător și printr-o muncă colectivă de excepție, Leicester (foto UEFA) a debutat cu dreptul și în Liga Campionilor. Englezii au marcat în minutele 5 și 29 prin Marc Albrighton și respectiv Riyad Mahrez, ultimul dintre ei înscriind un gol și din penalty în repriza a doua.

FC Copenhaga, clubul danez care a eliminat-o în preliminarii pe Astra și a arătat un fotbal solid, a confirmat și în grupele Ligii Campionilor. Deși a fost condusă cu 1-0, Copenhaga a egalat prin Andreas Cornelius. Apoi a jucat în inferioritate numerică din minutul 66, dar Porto nu a putut marca golul victoriei.

Grupa H
Juventus -Sevilla 0-0
Lyon – Dinamo Zagreb 3-0

Juventus a fost privită de mulți drept o câștigătoare certă în meciul cu Sevilla poate marcând chiar două goluri. A fost doar un 0-0 italienesc. Gonzalo Higuain a trimis mingea în bară pentru Juve, nu a fost să fie seara sa și nici a lui Juve.

Lyon a obținut o victorie anticipată, la pas cu Dinamo Zagreb, grație golurilor lui Corentin Tolisso, Jordan Ferri și Maxwel Cornet.

Leave a Reply